Novosti / Najave
Iz svoje se kože jednostavno ne može

Tesna koža

Iz svoje se kože jednostavno ne može

Dobro se nasmijte uz jednu od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije

Jedna od najpopularnijih komedija s prostora bivše Jugoslavije, 'Tesna koža', doživjela je četiri nastavaka – prvi 1982., drugi 1987., treći i četvrti prikazani su 1988. i 1991., a novi nastavci, od kojih prvi možemo očekivati iduće godine, u pripremi su.

"Jel' ja moram u ćorku?"

U glavnim ulogama su Nikola Simić i Milan Gutović, kao službenik Pantić i direktor Šojić, koji “tečno” govori engleski, obožava babe vračare, a omiljena razonoda mu je da se “muva” s tajkunima i stranim ambasadorima te maltretira Pantića, a životna želja mu je postati kapetan “na belu lađu”.

"Pantiću, Pantiću"

U kući referenta Mite (Nikola Simić) vlada rasulo, a situacija na poslu nije ništa bolja. U pretrpanom i tijesnom stanu svatko traži kutak za sebe, a Mitina mala plaća je nedovoljna da zadovolji sve obiteljske potrebe i zahtjeve. Najmlađi sin ima problema u školai i sanja o rabljenoj Hondi, stariji sin je vječni apsolvent astronomije, a kći diplomirana pravnica koji bezuspješno traga za poslom.

Odlična komedija iz 1982. 

I na poslu je Miti sve gore, pa mu je dobitak na listiću sportske prognoze posljednja slamka spasa koja bi mu omogućila da se izvuče iz vlastite kože koja mu postaje sve tjesnija.

Komediju 'Tesna koža' gledajte večeras u 21:15 na Kockici.

 

Reci što misliš!