Novosti / Najave
Jeff Goldblum - uz to što je odličan glumac i stilska ikona, dokazao i da je vrhunski glazbenik

GDJE MU JE KRAJ?!

Jeff Goldblum - uz to što je odličan glumac i stilska ikona, dokazao i da je vrhunski glazbenik

Obavezno poslušajte fenomenalne verzije jazz klasika koje je napravio popularni glumac

Holivudski glumac Jeff Goldblum poznata je faca filmskog svijeta. Posljednjih godina svojim posebnim stilom postao je najcool 60+ lik i zahvaljujući odličnom izgledu, snimio brojne editorijale, među ostalima i jedan za britansko izdanje magazina GQ, od kojeg je na kraju 2017. primio i nagradu za internacionalnu ikonu stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Australia (@gqaustralia) on Nov 15, 2017 at 3:58am PST

Pametno birao uloge

Otkako ga je film 'Muha' lansirao među najbolje karakterne zvijezde Hollywooda, Goldblum pažljivo bira uloge i nakon toga nije glumio ni u jednom lošem filmu. Paralelno s umjetnički orijentiranim filmovima, mudro je birao i uloge u velikim blockbuster projektima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum) on Nov 17, 2017 at 1:07pm PST

Još jedna strast i talent

No moda i gluma nisu jedine Jeffove ljubavi, naime, strastveni je ljubitelj jazza koji odlično svira klavir i sklada. Goldblum je napokon u svojoj 66. godini odlučio javno otkriti i svoju treću ljubav i objaviti album kompozicija u suradnji s bendom Mildred Snitzer Orchestra.

Nesvakidašnji fenomen

I sve bi to još bilo uobičajeno, jer često glumci imaju još poneki hobi i talent, da njegov debitantski album “The Capitol Studios Sessions” nije nakon samog izlaska dospio na Billboardovu jazz top listu albuma i zasjeo na prvo mjesto. Taj je nesvakidašnji fenomen zapravo vrlo jednostavan je se čini da je Jeff Goldblum veći glazbenik i skladatelj nego glumac.

 

Reci što misliš!