Novosti / Najave
Pogledajte kako se tulumarile najpopularnije zvijezde prije nego što su društvene mreže uništile holivudski noćni život
Instagram screenshot

možete li ih sve prepoznati?

Pogledajte kako se tulumarile najpopularnije zvijezde prije nego što su društvene mreže uništile holivudski noćni život

Nekoć su i najveće zvijezde bile izgledom i ponašanjem potpuno stopljene s ostatkom posjetitelja u klubovima

Sarah Uphoff, nekoć poznatija kao Pantera Sarah, prije ere pametnih telefona i društvenih mreža bila je kao promotorica noćnih klubova u samoj žiži losanđeleske klupske scene ranih 2000-ih godina. Pantera Sarah sprijateljila se tada s Leonardom DiCapriom, Scarlett Johansson i Justinom Timberlakeom, a Jason Mamoa joj je čak bio i cimer.  

Sarah više nije promotorica, no posjeduje više od 15.000 fotografija svog poslovnog noćnog života za vrijeme kojeg se družila s najpoznatijim licima današnjice, a neke od njih objavio je The Hollywood Reporter uz intervju s 45-godišnjom nekadašnjom promotoricom. Na fotografijama su se tako našle Charlize Theron i Ivana Milicevic. 

Neki drugi klinci

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogledajte galeriju nekih Panteriinih fotografija na kojima su Ashton Kutcher, kojeg možete gledati u seriji 'Dva i pol muškarca' od ponedjeljka do petka u ponoć na RTL2. Na fotografijama su Justin Timberlake, Britney Spears, Ryan Gosling, Jason MomoaNeil Patrick Harris iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku', i najzanimljvije, na posljednjoj, s Ryanom Reynoldsom i Alyssom Milano sjedi jedva prepoznatljiv Johnny Galecki kojeg možete gledati u seriji 'Teorija velikog praska' od ponedjeljka do petka u 22 sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) on Jan 8, 2019 at 1:48pm PST