Novosti / Najave
Napete akcijske i kriminalističke serije u kasnovečernjem terminu na RTL-u
RTL

'Noćne serije'

Napete akcijske i kriminalističke serije u kasnovečernjem terminu na RTL-u

Najbolje nove serije koje su posljednje dvije godine osvojile milijune gledatelja

Na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 23 sata uživajte u napetim akcijskim i kriminalističkim serijama.

Brave - upravo na RTL-u

Briljantna vojna akcijska drama o specijalcima obavještajne službe koji na najudaljenijim, najnepristupačnijim i najopasnijim mjestima i ratištima po svijetu spašavaju američke građane. Pilot epizodu u Americi je 2017. pogledalo gotovo 10 milijuna gledatelja, a završetkom sezone ova vojna akcijska drama stvorila je mnogo obožavatelja fasciniranih ratnim misijama hrabrih vojnika koje pratimo prilikom izvršavanja najizazovnijih zadataka iza neprijateljskih linija, ali i kroz njihove osobne borbe i drame kada se suočavaju s raznim privatnim izazovima i odricanjima u najopasnijoj službi na svijetu.

Grešnici - od 26. veljače

Jessica Biel utjelovljuje mladu majku i predanu suprugu Coru Tanetti, koja bez ikakvog povoda ubije nepoznatog mladića na krcatoj plaži. Iako se isprva čini da je riječ o običnom zločinu, koji i sama Cora odmah priznaje, ispod površine se skriva znatno složeniji i suroviji misterij. Netipični istražitelj Harry Ambrose (Bill Pullman) postaje opsjednut Corinim stanjem i oni zajedno kreću na putovanje u dubine njezine psihe i otkrivanje mračnih tajni iz prošlosti. Serija je adaptacija istoimenog bestselera iz 1955. njemačke autorice krimića Petre Hammesfahr.

Oteti - od 12. ožujka 

Serija je bazirana na bestseler romanu “One Kick”, američke spisateljice Chelsea Cain.  Radnja serije Oteti ('Gone') prati Kit „Kick“ Lannigan (Leven Rambin) koja je preživjela slučaj otmice, koji je svojevremeno privukao ogromnu medijsku pažnju i Franka Novaka (Chris Noth), FBI agenta koji ju je spasio. Novak joj predlaže da se pridruži njegovoj posebnoj radnoj skupini kako bi mu pomogla rješavati slučajeve otmica i nestalih osoba.

Motiv - od 2. travnja 

Skupina istražitelja proučava dokaze i rješava ubojstva koja ih vode do krajnjeg cilja - motiva. Oni češće postavljaju pitanje „zašto“ nego „tko“, a gledatelji upoznaju ubojice i žrtve na početku svake epizode te postupno otkrivaju motiv svakog gnjusnog ubojstva. Izvrsna policijska proceduralna drama, u prvoj sezoni bila je najgledanija kanadska serija s 1,23 milijuna gledatelja i u svoje četiri sezone postala omiljena domaća serija.

96 sati - od 16. svibnja 

Od renomiranog redatelja Luca Bessona dolazi napeta akcijska serija bazirana na istoimenoj filmskoj trilogiji s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, a gledateljima daje uvid u priču o nemilosrdnom operativcu kojeg osobna tragedija prisili na donošenje iznimno teških odluka. Pokušavajući preboljeti smrt vlastite sestre i s velikom željom za osvetom, Mills prihvaća karijeru ubojitog operativca CIA-e. Borba protiv terorista te hvatanje najopasnijih kriminalaca, postaju Millsova životna misija.

 

 

 

Reci što misliš!