Novosti / Najave
John Travolta bivši je pripadnik srpske paravojne organizacije Škorpioni, a Robert De Niro umirovljeni pukovnik NATO-a

'Sezona lova' - večeras u 20 sati

John Travolta bivši je pripadnik srpske paravojne organizacije Škorpioni, a Robert De Niro umirovljeni pukovnik NATO-a

Vidjeti dva stara i iskusna glumca kako se love po šumi s lukom i strijelom i 'mlate' prsa u prsa jednostavno je neprocjenjivo, a posebno Travolta koji pokušava govoriti srpski

Robert De Niro i John Travolta poznaju se još od sredine 1970-ih, no ova dva glumačka velikana tek su 2013. prvi put zajedno glumili u istome filmu.

"Oduvijek sam želio glumiti s De Nirom, ali bolje da se to dogodilo tek sada kada imamo odličan scenarij nego da sam tu priliku potratio u nekom površnom filmu", otkrio je Travolta u intervjuu uoči premijere filma 'Sezona lova'.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Travolta je De Niru pokazao scenarij i predložio mu da ga zajedno snime. "U tekstu me privukla poruka koju više ne vidimo u filmovima, a to je da rat nikada nije rješenje." U filmu De Niro i Travolta oživljavaju sjećanje na rat u Bosni i dižu ga na drugu, osobnu razinu.

Najpravedniji oblik ratovanja je 'jedan na jedan'

Travoltin lik, Srbin Emil Kovač, bivši je pripadnik srpske paravojne organizacije Škorpioni, koji je mentalno ostao živjeti u prošlosti i za njega rat u Bosni i Hercegovini nikada nije završio. Robert De Niro utjelovio je Benjamina Forda veterana Američke vojske, pukovnika NATO snaga koji je sudjelovao u ratu u Bosni.

Kovač stiže u SAD kako bi se osvetio umirovljenom pukovniku za događaje od prije 18 godina. Ford prima Kovača u svoj novi dom, ne sluteći kako će sam postati lovina.