Novosti / Najave
Vin Diesel pridružio se glumačkoj postavi na snimanju megaprojekta Jamesa Camerona, četiri nastavka hita 'Avatar'

odlična vijest!

Vin Diesel pridružio se glumačkoj postavi na snimanju megaprojekta Jamesa Camerona, četiri nastavka hita 'Avatar'

Na sveopće oduševljenje svojih obožavatelja, akcijski glumac otkrio kako je presretan što može puno toga naučiti radeći s velikim redateljem Cameronom

Popularni akcijski glumac Vin Diesel objavio je na Instagramu snimku iz studija, gdje se snimaju materijali za nastavke hita 'Avatar', na kojoj je u društvu s redateljem Jamesom Cameronom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Cameron (@avatar_movie_) on Feb 6, 2018 at 12:25pm PST

Dok se Cameron našalio da će morati izbrisati Dieselovo sjećanje zbog onog što je vidio, Vin je iskreno kazao da mu je rad s ovim redateljem ispunjenje sna.

“Evo nas na setu Avatara 2, 3, 4 i 5. Ovo je sve stroga tajna. Mog starog prijatelja Vina morat ćemo zabljesnuti onom bliještećom napravom iz filma 'Ljudi u crnom' kad krene prema van, tako da ništa neće moći reći jer se ničega neće sjećati. A i vas ćemo također”, našalio se Cameron, na što je Diesel dodao “Ništa niste vidjeli. Ali moram vam reći, u Hollywoodu postoji jedna osoba s kojom sam oduvijek želio raditi i učiti od njega,” rekao je pokazujući na Camerona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on Apr 3, 2019 at 6:45pm PDT

Cameron već neko vrijeme radi na svom projektu snimanja materijala za sljedeća četiri nastavka Avatara. Diesel se pridružuje staroj ekipi u kojoj su za sad: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver i Stephen Lang, koji će reprizirati svoje uloge. A Kate Winslet, Cliff Curtis, David Thewlis, Edie Falco, Brendan Cowell i Oona Chaplin su glumačke pridošlice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinetaste (@cinetaste) on Nov 10, 2018 at 1:32am PST

'Avatar 2' trebao bi imati premijeru 18. prosinca 2020., 'Avatar 3' 17. prosinca 2021., 'Avatar 4' 20. prosinca 2024. i 'Avatar 5' 19. prosinca 2025.

Vina Diesela gledajte u TV premijeri akcijske fantazije 'Posljednji lovac na vještice' u nedjelju u 20 sati na RTL-u.  

Reci što misliš!