Novosti / Najave
Usred poročnog Hollywooda Sir Michael Caine živi u sretnom braku punih 46 godina zahvaljujući samo jednoj, ali vrlo važnoj stvari

Jeste li znali?

Usred poročnog Hollywooda Sir Michael Caine živi u sretnom braku punih 46 godina zahvaljujući samo jednoj, ali vrlo važnoj stvari

Dvostruki oskarovac Michael Cane pametno je zaštitio sebe i svoj brak od stalnih iskušenja koja su ga na poslu okruživala sve ove godine: "Pravi muškarac je netko tko se brine o drugim ljudima"

Britanski glumac Michael Caine vjenčao se sa suprugom Shakirom 1973. u Hollywoodu, imaju zajedničku kćer, 45-godišnju Natashu, a Michael ima još jednu kćer, 62-godišnju Dominique, koju je dobio u braku s prvom suprugom Patricijom Haines.

Živuća legenda filmskih i televizijskih ekrana, dvostruki oskarovac Caine glumio je u 170 filmova i serija te je od početka pedesetih godina prošlog stoljeća stalno bio okružen vrhunskim ljepoticama. Kako ne bi padao u iskušenja da suprugu prevari s nekom od prekrasnih glumica za vrijeme višetjednih i višemjesečnih snimanja na raznim lokacijama, Caine je od početka braka svoju suprugu vodio sa sobom na snimanja.

„Ne postoji 'mala' žena udana za 'veliku' filmsku zvijezdu ili neka slična glupost. Moja supruga vodi naš posao i u tome smo izjednačeni partneri, zapravo, ona odradi toliko posla iza kamere koliko ja radim ispred, što je jako važno. Shakira svugdje ide sa mnom jer ako si sam, počneš stjecati nove prijatelje koje onaj drugi ne poznaje. Tako započinje paralelni život. A svi o paralelnim crtama znamo ono što smo učili iz geometrije, da se one nikada ne sretnu. To je najvažnije - ne smijete imati paralelne živote. Morate suprugu uključiti u sve“, objasnio je Caine.

Michaela Cainea gledajte u akcijskoj fantaziji 'Posljednji lovac na vještice' večeras u ponoć na RTL-u.

Reci što misliš!