Novosti / Najave
Kvalifikacije za EP 2020.: utakmica ŠVICARSKA - HRVATSKA samo na RTL-u!
EXPA/PIXSELL

u srijedu u 17:45

Kvalifikacije za EP 2020.: utakmica ŠVICARSKA - HRVATSKA samo na RTL-u!

Sutra na RTL-u ne propustite prijenos kvalifikacijske utakmice za Europsko rukometno prvenstvo 2020. U petom kolu Švicarska očekuje Hrvatsku!

RTL uvijek vjerno prati Kauboje pa novi susret naših reprezentativaca možete gledati u srijedu, 12. lipnja od 17:45 sati, najprije emisijom iz studija, u kojoj će nam uvod dati Marko Vargek i njegovi gosti - Goran Šprem i Valter Matošević, nakon čega slijedi prijenos uz komentare Filipa Brkića i Vlade Šole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Brkić (@filipegarciaaspe) on Jan 27, 2019 at 4:20pm PST

Nakon četiri kola, tj. pobjedom protiv Srbije u Zadru sredinom travnja, Hrvatska je osigurala nastup na prvenstvu te se na ljestvici smjestila na vodeće mjestu sa sedam bodova. Slijedi Švicarska sa šest bodova, Srbija s dva te na posljednjem mjestu Belgija s jednim bodom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta) on Jun 7, 2019 at 2:17am PDT

Na otvaranju kvalifikacija u studenom prošle godine Hrvatska se već susrela sa Švicarskom te, teže nego što se očekivalo, došla do pobjede, s tim da su Švicarci na poluvremenu imali čak i gol prednosti. S obzirom na „tešku bitku“ u Gradskom vrtu, u Švicarskoj se može predvidjeti neizvjestan susret, iako Kauboji ovoga puta mogu nešto opuštenije pristupiti utakmici u Zugu, u Bossard Areni, s obzirom na „komotnu“ poziciju na tablici. No Hrvatska uvijek teži pobjedi tako da će Červarovi izabranici sigurno tražiti trijumf usred Švicarske, a izbornik predstavu dostojnu Hrvatske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta) on Jun 11, 2019 at 12:27am PDT

Rukometnu utakmicu 'Švicarska – Hrvatska' gledajte sutra u 17:45 na RTL-u!

 

Reci što misliš!