Ostani doma
Novosti / Najave
Mario Mandić otkrio zašto će biti odličan trener fitnessa: 'Imam iskustvo iz 'Života na vagi''
Instagram/Mario Mandić

ništa preko noći

Mario Mandić otkrio zašto će biti odličan trener fitnessa: 'Imam iskustvo iz 'Života na vagi''

Kandidat treće sezone showa 'Život na vagi' svojim savjetima pomogao je i inspirirao i druge da se krenu boriti za kvalitetniji život

Mario Mandić, kandidat posljednje sezone showa 'Život na vagi', u Instagram pričama odgovorio je na mnoga pitanja svojih pratitelja, među kojima su najčešća bila o tome kako smršavjeti u određenom dijelu tijela, jer nekima su slaba točka ruke, nekima noge, a nekima trbuh. Mario je prvo odgovarao svakome posebno, a onda odgovorio svima u čemu griješe - treba raditi vježbe za cijelo tijelo, a samo ponekad pojačati vježbe za krizni dio tijela.

On zna kako je to biti debeo

Mario je u 'Život na vagi' ušao sa 165,5 kilograma, a izašao sa 112 kilograma, uz to je redovno nastavio vježbati, pravilno se hraniti te upisao i tečaj za fitness instruktora. Svojim pratiteljima odgovorio je i na pitanja vezana za show, te naveo kako je baš iskustvo koje je doživio u 'Životu na vagi' njegova prednost u odnosu na ostale fitness trenere.  

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pratiteljima je savjetovao i koje funkcionalne vježbe mogu sami raditi kod kuće, npr. popularni plank, iskorak, čučnjeve i trbušnjake, a osim korisnih fizičkih savjeta, Mario je pokazao i da je izvrstan motivator, što je najvažnija kvaliteta svakog instruktora i trenera.

>>Hvala ti, Mario! Kandidat 'Života na vagi' cijelu je noć gasio požar na Jakuševcu

Marija i njegov put do zdrave vitkosti gledajte u reprizi treće sezone najboljeg reality showa 'Život na vagi' od ponedjeljka do petka u 19:05 na kanalu RTL Living.

A tko su kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', otkrijte ove jeseni na RTL-u!