Novosti / Najave
Kada ste zadnji put gledali izvrsnu romantičnu dramu?

TV premijera - Beskrajna ljubav

Kada ste zadnji put gledali izvrsnu romantičnu dramu?

Večeras u 21:10 ne propustite pogledati TV premijeru izvrsne romantične drame o dvoje tinejdžera koji se ludo zaljube jedno u drugo dok ih cijeli svijet pokušava razdvojiti

David Elliot (Alex Pettyfer) zaljubio se u 17-godišnju Jade Butterfield (Gabriella Wilde) kada ju je prvi put ugledao, dok su još oboje bili brucoši na koledžu, no nikada nije smogao snage reći joj što osjeća. S druge strane, tijekom četiri godine provedene u školi, Jade se ni s kim nije družila, žaleći za svojim starijim bratom Chrisom, koji je preminuo od raka.

Jednog dana, Jade se, sa starijim bratom Keitom (Rhys Wakefield) i roditeljima, zaustavi u restoranu, u kojem David radi na parkingu. Kada Jade ispadne školski godišnjak, David ga pokupi te se potpiše u njega i spomene joj da su kolege. U restoranu Jade zapita roditelje može li je David odvesti na maturalnu zabavu, što roditelji odobre te je ubrzo nakon toga David provoza u jednom automobilu gosta i krenu nevolje.

Izvrsna romantična drama o dvoje tinejdžera koji se ludo zaljube jedno u drugo dok ih roditelji pokušavaju razdvojiti, a tajne se polako otkrivaju i ljubav se nađe na testu, nastala je prema poznatom romanu Scotta Spencera te je druga ekranizacija njegovog romana (prva je bila ona Franca Zeffirellija iz 1981.). Unatoč tome što je knjiga možda preslobodno interpretirana, što je bila i glavna zamjerka kritike, kemija između Alexa Pettyfera i Gabrielle Wilde je doista izvrsna te sve eventulane nedostatke u scenariju stavlja u drugi plan.

Naravno, poklon Shakespeareu je više nego očigledan, priča o pronađenoj i izgubljenoj ljubavi, o paru koji se našao na suprotnim stranama života, prepoznatljiva je svima. No, kao što smo rekli, izvedbe glavnog para pravi su užitak za gledanje iako se ne smije zaboraviti na role Brucea Greenwooda, kao previše zaštitničkog Jadeinog oca Huga, čiji sukob sa sinom je jedan od glavnih fokusa filma, te Joely Richardson, Jadeine majke, koja zna pravu snagu ljubavi, i Daya Okeniya, kao Macea, Jadeinog prijetelja, koji će filmu pružiti dozu humora i prave prijateljske odanosti.

Film 'Beskrajna ljubav' ne propustite večeras u 21:10 na RTL-u!

Reci što misliš!