Ostani doma
Miguel: 'Razvod braka najljepša je stvar koja mi se dogodila u životu'
RTL

SADA NEMA CURU

Miguel: 'Razvod braka najljepša je stvar koja mi se dogodila u životu'

Miguel je umjetnik koji izrađuje radove od drveta masline, radi kao DJ, bavi se uređenjem prostora za zabave te kuha! Talentirani Puležanin živi s mamom i bratom, otkriva da jako voli životinje i zašto se više nikad ne bi ženio.

„Kao slobodni umjetnik bavim se obradom maslinova drva, dekoriram stageove na trance partyjima. Volim kombinirati tradicionalno i moderno jer mi se sviđa kako su se neke stvari radile po starini, a da bi si olakšao i da bi mi bilo ugodnije, kombiniram to s modernim načinima“, kaže Miguel i naglašava kako bismo trebali više reciklirati. „Treba što manje bacati, a što više proizvoditi!“

Kad je o ljubavnom životu riječ, otkriva kako trenutno nema curu te da se više ne planira ženiti. „Tri i pol godine bio sam u braku, ali samo smo godinu i pol živjeli zajedno. Nikad se ne bih više upustio u brak zato što je to samo jedan papir koji više ne poštujem. Imam osjećaj da kad su ljudi skupa, kad su dečko i cura, slobodni su i tako se ponašaju, a čim se taj papir potpiše - počinje neka druga priča koja mi je nerealna - od jučer do danas smo se promijenili zbog jednog papira!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne slažem se s tim nikako i ne želim si više dopuštati te drame u životu“, iskreno kaže i nastavlja: „Najljepša stvar koja mi se dogodila u životu upravo je taj razvod braka. DJ sam za svoju dušu, puštam psy trance muziku. Što se tiče glazbe, moja prva i jedina ljubav je dub muzika, koja mi baš paše i vidi se i po frizuri, ali bavim se i puštam psy trance jer kako sam odrastao, više mi je pasala ta vrsta muzike. To je elektronska muzika s dosta psihodeličnih efekata“, rekao je Miguel i dodao kad je počeo kuhati.

„Ljubav prema kuhanju razvila se lagano; od prženja jaja i hrenovki do današnje kuhinje. Prijavio sam se u emisiju jer sam natjecateljskog duha i da vidim kako to izgleda. Mislim da imam šanse pobijediti možda zato što sam najmlađi pa im se bude svidjela ta moja kombinacija starinskog i modernog, a i pobjednik sam u duši. Ja ću sebi biti pobjednik bez obzira na to što će biti“, zaključio je Miguel.

Zabavni kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati - samo na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!