Ostani doma
Nakon 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Tomislav Kosar stiže u 'Večeru za pet na selu': Njegova avantura umalo je završila kobno!

ZARADIO ČETIRI ŠAVA

Nakon 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Tomislav Kosar stiže u 'Večeru za pet na selu': Njegova avantura umalo je završila kobno!

Nakon pokušaja u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Tomislav Kosar stigao je u "Večeru za pet na selu"! Poput Ivana i Tomislav će biti jedan od onih koji će obilježiti tjedan i to avanturom koja je zamalo završila kobno. Dok je cijepao drva, sjekirom je posjekao ruku.

"Eto ljudi, ja sam vrhunski pijanist, i diplomirao sam i magistrirao klavir, svirao sam u Londonu, Italiji, Austriji, a kao ulični svirač iskazao sam se u Ženevi, Beču, Grazu, Ljubljani. U raznim gradovima sam se okušao, nema pozicije gdje sam stao, a da mi nije išlo, jednostavno stanem sviram", otkriva pijanist Ivan Škreblin.

Ovaj majstor crno bijelih tipki jedan je od protagonista RTL-ova showa "Večere za pet na selu", a naše kamere posjetile su ovog neobičnog kandidata koji je show začinio humorom i pomalo čudnim situacijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja uopće zbog kamera nisam bio nervozan niti malo, ja sam bio nervozan zbog situacija, zbog ljudi, ja sam se htio zbog tih 5 ljudi potrudit, ja sam se trudio, oni dolaze meni - gosti! Htio sam se pokazati kao dobar domaćin, nažalost mi nije potpuno uspjelo."

Kao i u umjetnosti, Ivan je dao cijelog sebe. No toliko je razmišljao hoće li uspjeti da tijekom večere nije bio raspoložen za razgovor. 

A ako mislite da vam je ovaj plavušan poznat, u pravu ste! Nakon pokušaja u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj!" Tomislav Kosar stigao je u "Večeru za pet na selu"! Poput Ivana i Tomislav će biti jedan od onih koji će obilježiti tjedan i to avanturom koja je zamalo završila kobno. Dok je cijepao drva, sjekirom je posjekao ruku.

"Živ i zdrav. Dobio sam malo šavova, četiri šava... I katastrofa", ističe Tomislav.

No nije sve tako crno, Tomislav je u drugom televizijskom nastupu itekako uživao. Smijao se i slagao sa svima, ponajviše s Lukrecijom.

Je li se zaista rodila neka ljubav ili samo prijateljstvo? Jesu li i ocjene bile pozitivne kao odnosi? Tko je Tomislavu uskočio u pomoć i kako se Ivan na kraju snašao pred kamerama? Sve odgovore možete otkriti u "Večeri za 5 na selu" koja je na rasporedu od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

"Narode gledajte iduće emisije! U idućim emisijama možemo očekivati među, ne bih se usudio reći najjači humor dosad u što ste vidjeli večeri za pet, ali bih se usudio reći među najvećim humorima općenito", zaključio je Ivan.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!