Ostani doma
Unatoč kritikama, Krešimir ipak osvojio dovoljno bodova za prelazak u vodstvo

VEČERA ZA 5 NA SELU

Unatoč kritikama, Krešimir ipak osvojio dovoljno bodova za prelazak u vodstvo

Nadmašio je Ljubicu i Sanju

Nakon dva dana u Krapinsko-zagorskoj županiji show „Večera za 5 na selu“ preselio se u Zagrebačku županiju u mjestu Jakovlje, gdje je svoje protukandidate ugostio Krešimir, koji ima idealnu priliku da dobije dobre ocjene i prestigne trenutačno vodeću Sanju. Njegov se jelovnik sastoji od predjela naziva Ljetno osvježenje, glavnog jela Vatrena teletina i deserta Sirni urnebes.

Domaćin je gošće čekao pred kućom s aperitivom, domaćom medicom, a potom su nazdravili. Ubrzo su sjeli na terasu, gdje je Krešimiri poslužio predjelo, a Barbara i Ana odmah su prigovarale zbog majoneze. „Nije mi se svidjelo zato što je ne volim. Probala sam, ali nije išlo“, rekla je Barbara. Sanji se, pak, terasa učinila skučenom. „Pitala sam se hoće li nas pet stati tamo?“ komentirala je, a Ljubici se, koja domaćina smatra favoritom, predjelo baš svidjelo.

'Bilo je i bolje nego što je izgledalo'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uslijedilo je glavno jelo, koje je svima bilo vrlo ukusno. „Teletina i krumpir ispod peke bili su još bolji nego što su izgledali, bilo je stvarno odlično, dvaput sam uzela“, rekla je Barbara i dodala kako nije primijetila da domaćin flertuje s njom. „I da je tako, nema šanse“, u šali je komentirala. Desert se svima svidio - i izgledom i okusom, no Sanja je zafrkavala domaćina kako nije tradicionalan.

„Baš prava tradicija, to je meni moja babica non-stop pekla“, rekla je. Krešimir je svojim gošćama pripremio darove, zahvalio im na lijepom druženju, a potom su još jednom nazdravili.

'Nedostajalo je dekoracije'

Ana je za Krešimirovu večeru dala ocjenu osam zato što joj je nedostajalo dekoracije, prostora, a i sala joj nije odgovarala, Barbara je dala devetku jer joj se predjelo nije svidjelo, Sanja je dala ocjenu osam jer je očekivala zagorsku hranu, a Ljubica je svom favoritu Krešimiru ipak dala tek osmicu iako joj se sve svidjelo.

Trenutačno vodi Krešimir, a hoće li se to promijeniti kada svoju hranu posluži Barbara - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!