Kandidati složni: 'Od Ane smo očekivali savršenstvo jer je stalno prigovarala svima'
RTL

VELIKA OČEKIVANJA

Kandidati složni: 'Od Ane smo očekivali savršenstvo jer je stalno prigovarala svima'

Prije same večere kod Ane natjecatelji su bili prilično jasni - samo najbolje i tradicionalno, a kad se to nije dogodilo, svoje razočaranje pokazali su ocjenama.

„Ana je podigla ljestvicu previsoko, svi očekujemo savršenstvo“, rekao je Krešo, a Ljubica dodala: „Od Ane očekujem da bi mogla nešto napraviti nešto starinsko, po tradiciji, zagorsko. Ako ne bude tako, neću biti zadovoljna jer je ona cijeli tjedan prigovarala svima.“

„Možda da je prvi dan kuhala, ne bi tako bilo, ali kako smo je stvarno upoznali, mora biti tip-top“, rekli su uglas Barbara i Krešo.

„Na prvi pogled razočarao me Anin meni“, nastavio je Krešo, no Barbaru nije toliko, jedino je imala zamjerku zbog kotlovine. „To mi nije tradicionalno“, rekla je, a Krešo se ubacio: „Cijeli smo tjedan slušali 'zagorsko, zagorsko', ali ovo je baš za sve krajeve. Nije autentičan zagorski meni.“

„Kod Ane očekujem baš tradicionalni meni i to mi je jako važno. Ako smo u Zagorju, onda naši gosti cijene naše zagorsko što smo im pripremili. Neka se zna da mi Zagorci znamo lijepo kuhati i po domaći“, rekla je Sanja, a Ljubica je imala još zamjerki.

„Ana je stalno nešto prigovarala; za neku hranu i da to nije to, pa ćemo vidjeti što će ona napraviti po domaći.“

Kulinarski show „Večera za 5 na selu“ gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te u petak u 20 sati samo na RTL-u!

Reci što misliš!