Strastveni gurman, ali i igrač: 'Pola života proveo sam u videoigrama i nije mi žao!'

Upoznajte Tomislava

Strastveni gurman, ali i igrač: 'Pola života proveo sam u videoigrama i nije mi žao!'

Tomislav Trtanj za sebe kaže da je prilično normalan dečko koji voli puno putovati, jesti, kuhati te igrati igrice.

“Igrice su jedan poseban svijet u kojem čovjek otkrije neke svoje želje, načine na koje bi se htio predstaviti drugima, gdje ima određeni talent. Netko je brz na mišu, netko na tipkovnici, netko je svjestan situacije i postavi se kao strateg u igri. Ja sam oduvijek volio igrice koje zahtijevaju neku vrstu strategije, gdje možeš dovesti neprijatelja do situacije iz koje se ne može izvući. To je moj način gdje sam se pronašao i zato mi igrice odgovaraju. Pola života sam proveo u tome i nije mi žao”, objašnjava Tomislav svoju strast prema videoigrama.

Osim što je spretan u igricama, spretan je i u kuhinji te smatra da zna pripremiti mnoga ukusna jela i iskreno se nada da će se ista svidjeti natjecateljicama showa ‘Večera za 5 na selu’. Preferira tradicionalna jela, ali voli modernu i orijentalnu kuhinju, a inspiraciju za recepte često crpi iz raznih putovanja na kojima je bio.

“Volim putovati jer imam potrebu otići nekamo, upoznati nešto novo, vidjeti nešto novo, upoznati drugačiju kulturu i isprobati nove okuse i jela”, kaže Tomislav.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2019.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
    Gledaj na

Reci što misliš!