Strastveni gurman, ali i igrač: 'Pola života proveo sam u videoigrama i nije mi žao!'

Upoznajte Tomislava

Strastveni gurman, ali i igrač: 'Pola života proveo sam u videoigrama i nije mi žao!'

Tomislav Trtanj za sebe kaže da je prilično normalan dečko koji voli puno putovati, jesti, kuhati te igrati igrice.

“Igrice su jedan poseban svijet u kojem čovjek otkrije neke svoje želje, načine na koje bi se htio predstaviti drugima, gdje ima određeni talent. Netko je brz na mišu, netko na tipkovnici, netko je svjestan situacije i postavi se kao strateg u igri. Ja sam oduvijek volio igrice koje zahtijevaju neku vrstu strategije, gdje možeš dovesti neprijatelja do situacije iz koje se ne može izvući. To je moj način gdje sam se pronašao i zato mi igrice odgovaraju. Pola života sam proveo u tome i nije mi žao”, objašnjava Tomislav svoju strast prema videoigrama.

Osim što je spretan u igricama, spretan je i u kuhinji te smatra da zna pripremiti mnoga ukusna jela i iskreno se nada da će se ista svidjeti natjecateljicama showa ‘Večera za 5 na selu’. Preferira tradicionalna jela, ali voli modernu i orijentalnu kuhinju, a inspiraciju za recepte često crpi iz raznih putovanja na kojima je bio.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Volim putovati jer imam potrebu otići nekamo, upoznati nešto novo, vidjeti nešto novo, upoznati drugačiju kulturu i isprobati nove okuse i jela”, kaže Tomislav.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2019.

    Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu
    Gledaj na