Ivana nakon večere kod Tomislava: 'Došla sam do zaključka da je sve što ne izgleda privlačno, zaista ukusno'

Muški dan

Ivana nakon večere kod Tomislava: 'Došla sam do zaključka da je sve što ne izgleda privlačno, zaista ukusno'

U četvrtak navečer dame su se okupile oko stola kako bi ocijenile jela koja je za njih pripremio jedini muškarac u ekipi, no nije ih uspio zadiviti više od Ljerke, koja je i dalje na vrhu ljestvice.

Na početku večeri Tomislav je goste iznenadio posebnim aperitivom –  koktelom mojito, koji je pripremio znajući da ga vole. Djevojkama se to iznenađenje jako svidjelo te su pohvalile domaćina jer čuje ženske želje. Zatim je došao red na predjelo zvano Beethovenova foodie simfonija, što je zapravo bila krem-juha od bundeve i povrća te slavonski mini zalogajčići, koji su izazvali podsmijeh protukandidata.

“Ne može pričati da se u Slavoniji tako radi jer u Slavoniji se ne dočekuju gosti s tako minijaturnim kockicama, a priča o tome kao da su veliki komadi. Meni je to bilo smiješno”, komentirala je Ljerka s kojom su se otvoreno složile i ostale djevojke. No za juhu, koja je bila servirana u tanjurima od kruha, imale su same pohvale.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Omiljeno od Martina Luthera Kinga – pečena piletina s tjesteninom od tartufa, bila je poslužena za glavno jelo.

“Tijesto mi nije bilo dovoljno slano i tartufi se nisu osjetili”, komentirala je Aleksandra, a jednake su zamjerke imale i ostale gošće koje su od Tomislava očekivale bolje jelo.

Kao šećer na kraju poslužio je desert od keksa, jagoda i čokolade zvan Pop art Andyja Warhola za koji je rekao da bi sam sebi dao ocjenu 10.

“Boje su mi bile kriminalne i nije mi se sviđao izgled. Mučila sam se jesti vilicom pa sam uzela kolač u ruke i došla do zaključka da je sve ono što stvarno ne izgleda privlačno,  ekstra ukusno”, priznala je Ivana, a Aleksandra i Đurđica su komentirale kako mu je desert podignuo ocjenu i ispravio sve nedostatke.

Kada je red došao na ocjenjivanje, Đurđica mu je dala ocjenu 9 jer joj je generalno sve bilo vrlo ukusno, Ivana mu je dala 10 jer joj je sve odgovaralo, a Ljerka i Aleks dale su mu ocjenu 6 zbog glavnog jela. Tako je Tomislav za svoju večeru zaradio 31 bod, što nije dovoljno za pobjedu tjedna.

Hoće li posljednja ovotjedna natjecateljica uspjeti skuhati bolje od Ljerke i prikupiti više bodova, pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!