Ostani doma
Marija Barukčić iskreno: 'Mene svi vole, i životinje i cvijeće, samo me ne voli muškarac'
RTL

Usamljena cvjećarica

Marija Barukčić iskreno: 'Mene svi vole, i životinje i cvijeće, samo me ne voli muškarac'

Simpatična domaćica i cvjećarica iz Petrinje priznaje kako nema sreće u ljubavi, ali zato kaže kako jako dobro kuha te bi budućeg dečka mogla osvojiti upravo – kuhinjom.

Marija Barukčić bivša je kandidatkinja popularne emisije 'Ljubav je na selu', a za sebe kaže da je vesela osoba kojoj su na prvome mjestu vjera i ljubav, od koje nije odustala i nada se da će uskoro pronaći srodnu dušu. 

„Već se odavno čuju priče zašto se nisam udala. Na selu kad prijeđeš 25 godina odmah te zovu starom curom, ali meni to ne smeta. Nisam odustala od ljubavi i udaje, nisam izgubila nadu i nadam se da će se uskoro netko pojaviti“, kaže Marija iz Petrinje, koja se ranije borila za srce farmera Danka Bezmalinovića s Brača, a sad će u showu 'Večera za 5 na selu' pokazati svoj kulinarski talent.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Kad sam bila mala, moji su jako puno radili, a kad bi se vratili kući s polja, dočekao ih je lonac graha koji sam skuhala, topli kruh koji sam ispekla te ukusna pita. Već sam sa šest godina razvlačila pitu i mislim da zaista dobro kuham“, kaže današnja domaćica, koja vjeruje kako bi njezin budući dečko bio zadovoljan njezinom kuhinjom, a nada se i da će se njezina jela svidjeti ovotjednim gostima. 

Marija preferira jednostavnu, tradicionalnu kuhinju i kaže da sa samo nekoliko sastojaka može napraviti ukusno jelo. Uvijek rado kuha za svoju obitelj i prijatelje. Kada nije za štednjakom, bavi se  vrtlarenjem i to je u potpunosti ispunjava.

„Veliku ljubav imam prema cvijeću i većinu vremena provodim u plastenicima. Kad sam tužna, odem tamo i vratim se sretna. Bog, obitelj i cvijeće me ispunjavaju“, priznaje Marija kojoj je vjera promijenila i ispunila život, no i dalje ima samo jednu želju…

„Mene svi vole, i koke i životinje i cvijeće, samo me ne voli muškarac…“, kaže usamljena cvjećarica koja bi rado po svom selu prošetala držeći se za ruke s voljenim muškarcem.

Marijinu večeru ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!