Ostani doma
Katarina: 'Sretna sam što imam dobru obitelj, dobrog dečka i prijatelje'
RTL

VEČERA ZA 5 NA SELU

Katarina: 'Sretna sam što imam dobru obitelj, dobrog dečka i prijatelje'

Simpatična Katarina Čubela nedavno je magistrirala ekonomiju i odmah se zaposlila u obiteljskoj tvrtki, a vodi i blog o hrani.

„Roditelji su mi uvijek davali slobodu i htjeli su da uvijek radim ono što želim i to je jako utjecalo na mene jer sam slobodno mogla razmišljati kojim pravcem želim ići  ina tome sam im stvarno zahvalna“, kaže ekonomistica koja želi otvoriti slastičarnicu i izdati svoju kuharicu. „Vrlo sam kreativna, raduju me sitnice, volim raditi na detaljima... Imam dobre prijatelje, dobrog dečka i obitelj“, kaže 24-godišnjakinja koja je zahvalna roditeljima što su je tako dobro odgojili.

„Jako se veselim putovanjima, volim upoznavati druge kulture i način života i to me uistinu ispunjava i čini bogatijom osobom“ i otkriva zašto se prijavila u „Večeru za 5 na selu“. „Stvarno volim kuhati i obožavam pripremati hranu za svoju obitelj i sve svoje goste pa se nadam da će se i mojim gostima svidjeti današnja večera i potrudit ću se maksimalno da to tako bude“, kaže Katarina koja sada živi u Sisku, ali djetinjstvo je provela kod bake na selu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Živjela sam u Hrastelnici, to je mjesto blizu Siska, bili smo okruženi i s domaćim životinjama, djeca nisu imala mobitele, svi su se igrali vani... Bilo je baš zdravo djetinjstvo, uvijek smo trčali za loptom; i muški i ženski, stvarno to pamtim kao jedno lijepo razdoblje“, rekla je food blogerica.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!