VEČERA ZA 5 NA SELU

Kandidati zbunjeni čime se to Katarina zapravo bavi: 'Stopalo… priča… Nemam pojma… Aha, food, ne foot'

Katarina Čubela uistinu je svestrana djevojka jer uz to što je mlada poduzetnica - bavi se i food bloganjem i objavljuje pod imenom Katarina foodelicious.

„Često radim razne recepte i eksperimentiram u kuhinji, što objavljujem na društvenim mrežama, imam svoj Instagram profil na kojem objavljujem razne deserte, poslastice, slana jela... i na taj način izražavam svoju kreativnost, svoju ljubav prema kuhinji“, rekla je mlada poduzetnica, a ostalim natjecateljima baš i nije bilo jasno čime se to Katarina bavi. „Ne znam to ni reći“, komentirala je Marija Barukčić, a Marija Pušić nastavila: „Stopalo... priča... Nemam pojma... Aha, food, ne foot“. Petar je odmah pojasnio da je to blog u vezi hrane, a Marija Barukčić zaključila: „Možda ću se i ja baviti food blogingom, ali ako budem imala vremena.“

Tijekom večere Sonja je komentirala kako ih je Katarina malo iznenadila s tim food bloganjem jer im je prije rekla kako baš ne kuha puno, a domaćica je objasnila: „Kuham kad imam vremena jer stvarno to volim. Zato sam se i prijavila u ovaj show, da ugostim nekog nepoznatog i da vidim njihovo mišljenje o mojoj hrani. „Dakle, ovo je u svrhu promocije, da vidiš možeš li nešto staviti na blog“, rekla je u šali Sonja.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati