Ostani doma
Ovih pet dama kuhat će u slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu'
RTL

Novi kandidati

Ovih pet dama kuhat će u slavonskom tjednu showa 'Večera za 5 na selu'

Treći tjedan potrage za najboljim kuharom amaterom u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ vodi nas u Osijek i okolicu, gdje nas čeka pet novih zanimljivih kandidata.

Sara Đuzel (27), Osijek

Prodavačica Sara Đuzel rodom je iz Josipovca te živi u Osijeku, a zanimljivo je da preferira meksičku kuhinju pa nije čudo što su joj tortilje omiljeno jelo! No ta 27-godišnja Slavonka ipak ne zaboravlja svoje korijene pa će istaknuti kako voli praviti sve s dizanim tijestom poput salenjaka i kiflica. Za sebe kaže da je jako osjećajna i vrlo vedra osoba pa je zato pogađaju loši komentari te da općenito ne voli kad su ljudi ogorčeni i u svemu vide nešto negativno. Uz kuhanje, jako je posvećena fitnessu i voli dekoriranje interijera. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubica Ljubojević (70), Osijek

Sedamdesetogodišnju Ljubicu Ljubojević u show „Večera za 5 na selu“ prijavila ju je buduća snaha, a ta profesorica hrvatskog jezika i književnosti za sebe kaže da je optimistična i vedra osoba iako njezini prijatelji kažu da izgleda strogo. Preferira tradicionalnu slavonsku kuhinju, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što od malo sastojaka za skuhati ukusno jelo. 

Anita Petrović (45), Osijek

Anita Petrović rođena je u Zagrebu, no živi u Osijeku, gdje radi u banci kao računovođa. Ta 45-godišnjakinja kaže kako se u show „Večera za 5 na selu“ ponajprije prijavila zbog zabave i novog iskustva iako naglašava kako joj nikad nije dosadno kuhati. Preferira vegansku prehranu, od čega najčešće spravlja bolognese te sezonska jela, primjerice, sarmu te svoje omiljeno jelo - pizzu. Osim što voli isprobavati nove recepte, jer kaže kako ne može dvaput napraviti isto jelo, volontira u Udruzi Prijatelji životinja i voli plesti.

Tajana Škrobot (38), Tenja

Medicinska sestra Tajana Škrobot dolazi iz Tenje, a za sebe kaže da je vesela i druželjubiva osoba koja se uz posao u bolnici, bavi i kuglanjem te adrenalinskim sportovima! Naglašava kako istinski uživa u kuhanju, pogotovo kad s malo namirnica napravi neko ukusno i neobično jelo. Najviše voli slavonski kuhinju, a najčešće priprema pečen meso na razne načine, voli kombinirati slatko, slano i ljuto, variva dok joj je omiljeno jelo pita sa šampinjonima, slaninom i ljutom paprikom. U show „Večera za 5 na selu“ prijavila zato što želi probati nešto novo, drukčije, što nikad nije učinila, a i jako voli gledati emisiju. 

Lea Atlagić (24), Osijek

Studentica Lea Atlagić dolazi iz Osijeka, a preferira tradicionalnu i indijsku kuhinju! Voli eksperimentirati u kuhanju, smišlja recepte, a premda najčešće kuha mesna jela - kaže da je najbolja u pečenju kolača. U „Večeru za 5 na selu“ prijavila se zbog zabave i novog iskustva jer za sebe kaže da je komunikativna i uvijek ima osmijeh na licu iako je prilikom kuahnja često nestrpljiva i ne zna dekorirati. U slobodno vrijeme najradije je u šetnjama sa svoja dva psa, organizira humanitarne koncerte i članica je udruge studenata medicine.

Kako će ove dame kuhati i koja će se na kraju tjedna pokazati najboljom domaćicom, pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!