Zanimljiva kombinacija: Studentica Lea svira afrički bubanj i nastupa po Slavoniji
RTL

Najmlađa natjecateljica tjedna

Zanimljiva kombinacija: Studentica Lea svira afrički bubanj i nastupa po Slavoniji

Najmlađa natjecateljica slavonskog tjedna u showu 'Večera za 5 na selu' studira medicinu, a u slobodno vrijeme obožava kuhati i svirati - afrički bubanj!

Simpatična i nasmijana Lea Atlagić dolazi iz Osijeka, gdje studira medicinu, koju je zavoljela još kao djevojčica.

"Medicinu sam odlučila upisati kad sam imala osam godina, kad sam bila u bolnici zbog operacije zuba, tada sam odlučila da jednog dana želim biti doktorica ili stomatologinja", otkriva Lea koja priznaje da jako puno uči, a u slobodno vrijeme volontira, svira afrički bubanj i organizira koncerte te nastupa.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ljubav prema sviranju afričkog bubnja razvila se slučajno kad sam volontirala u organizaciji koncerta i baš mi se svidjelo kako to zvuči. Onda sam pitala mogu li se učlaniti i tako je prije godinu dana krenula ta avantura", kaže najmlađa domaćica slavonskog tjedna koja se u 'Večeru za 5 na selu' prijavila jer obožava kuhati, a nada se i dobroj zabavi te novom iskustvu i prijateljstvu.

"U 'Večeri za 5' želim pokazati kako i mlada studentica zna dobro kuhati", najavljuje Lea, koja preferira tradicionalnu, ali jako voli i indijsku kuhinju. Kada kuha, Lea često eksperimentira s jelima i receptima, a premda najčešće kuha mesna jela - kaže da je najbolja u pečenju kolača.

Njezin najveći kritičar za kuhanje, ali i glavni za "očistiti tanjur" je njezin dečko, kojeg je upoznala u bolnici, gdje volontira.

"Lea kao domaćica je deset od deset!", kaže Lein dečko Mateo, koji će joj pomoći u kupovini namirnica za današnju večeru.

Što će Lea skuhati svojim gostima i može li skupiti dovoljno bodova za pobjedu - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!