Ostani doma
'Večera za 5 na selu' prvi put na području Imotske krajine!

Novi tjedan!

'Večera za 5 na selu' prvi put na području Imotske krajine!

Nakon istarskog tjedna, ekipa showa 'Večera za 5 na selu' odlazi u okolicu Imotskog, gdje će novi kandidati gledateljima prenijeti kulinarske čari njihova kraja.

U jedanaestoj sezoni 'Večere za 5 na selu' po prvi će put sudjelovati mještani Imotskog, a Marija-Jelena Zen, RTL-ova producentica tog kulinarskog showa, najavljuje da je pred gledateljima jedan vrlo zanimljiv tjedan.

"Imotski je definitivno najzanimljivije mjesto koje sam posjetila za vrijeme snimanja ove sezone. Osim što me korijeni vuku u taj grad, jer mi je tata rođen u samom centru Imotskog, jedanaesta je sezona ujedno i prva u kojoj su se Imoćani ohrabrili i prijavili u našu kulinarsku emisiju. Bilo je već Imoćana u emisijama 'Superpar' i u 'Ljubav je na selu', ali smatram da je njih teško dobiti pred kamere. No jednom kad se odvaže na to, opravdaju svoju reputaciju dobrih kuhara, duhovitih i ponosnih domaćina. Naravno, gledatelji će moći uživati i u prirodnim ljepotama koje nudi Imotska krajina", kazala je Marija-Jelena. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tko su novi kandidati i što će Imoćani servirati na stol svojim gostima - pratite u novom tjednu showa 'Večera za 5 na selu' od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - četvrtak u 20.20, petak u 20 sati

Reci što misliš!