Ostani doma
Elisabetta: 'Majčinstvo je jako lijepo iskustvo, ali stvarno ima puno posla oko djece'
RTL

VEČERA ZA 5 NA SELU

Elisabetta: 'Majčinstvo je jako lijepo iskustvo, ali stvarno ima puno posla oko djece'

Elisabetta je 35-godišnja komercijalistica, majka dvoje djece koja dolazi iz maloga mjesta Bale, a s ponosom će pokazati kako su je mama i nona naučile kuhati.

 „Volim i tradiciju i volim biti moderna, no ipak mi je tradicija na prvome mjestu“, kaže Elisabetta koja priznaje da je ljudi koji je dobro ne poznaju ponekad pogrešno dožive.

„Na prvi pogled nisam ljudima simpatična, djelujem kao da sve gledam s visoka, ali to nije istina. Volim se zezati, smijati, ali volim biti i jako direktna, što može nekome smetati“, kaže i otkriva da joj se život u potpunosti promijenio kad je postala majka. „Nisam mislila da će tako teško biti mama, ali stvarno je tako ponekad. To je jako lijepo iskustvo, voliš tu djecu više nego sebe, ali ima stvarno puno posla. Imam dvoje dječice; Sofiju i Nou, mama sam 24 sata. Budimo se ujutro, Noa ide u vrtić, Sofija i ostajemo kod kuće. Volimo se puno igrati, Noa, poput mene, voli crtati i bojiti, a sad je počeo voljeti muziku pa pušta muziku i skače, pleše...“, kaže Istrijanka i otkriva zašto se odlučila prijaviti u popularni kulinarski show.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Prijavila sam se jer sam oduvijek gledala 'Večeru za 5' i baš mi je bilo interesantno gledati kako drugi kuhaju pa želim da i drugi vide da i ja znam nešto kuhati, da sam naučila nešto dobro i od moje mame i none“, zaključila je Elisabetta.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati