Ostani doma
Danijela: 'Istina je da ljubav ide kroz želudac, ali naša je ljubav i bez kuhanja stvarno posebna'
RTL

VEČERA ZA 5 NA SELU

Danijela: 'Istina je da ljubav ide kroz želudac, ali naša je ljubav i bez kuhanja stvarno posebna'

U ovotjednim nastavcima kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ sudjeluje i svima drago i poznato lice - simpatična Danijela Dragović, koja je sa svojim dečkom Josipom Ajdukom sudjelovala i u RTL-ovoj zabavnoj emisiji 'Superpar'. Tada su se trudili svima dočarati koliko su dobar par, a sad će se Danijela potruditi kako bi pokazala da ljubav ipak ide i kroz želudac.

„Istina je da ljubav ide kroz želudac, ali naša je ljubav i bez kuhanja stvarno posebna“, kaže Danijela koja kaže da svojim gostima prirediti pravu gozbu, čemu se jako raduje bez obzira koliko će bodova osvojiti, a tako razmišlja i njezin dečko. „Nije nam bitna pobjeda, važno je sudjelovati, zabaviti se i prije svega - dobro se najesti!“

Josip je i sam razmišljao o sudjelovanju u emisiji „Večera za 5 na selu“, no naposljetku je ipak odlučio iznenaditi svoju dragu pa je prijavio nju! „To je napravio zato što znam da mu se sviđa moja kuhinja“, kaže atraktivna crnka, no Josip ipak kaže kako Danijela još mora puno naučiti kako bi kuhala poput njegove mame Jagode. „Koliko je Danijeli godina, toliko je ona u braku! Iskustvo je ipak presudno, ali uči se polako“, kaže Josip koji svoju dragu često iznenadi tjesteninom ili nekim jednostavnijim jelima, a ona njega piletinom s umakom od vrhnja. „Bit će nešto od nje“, u šali zaključuje Josip koji će napraviti sve kako bi usrećio svoju djevojku Danijelu.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kakva će Danijela kuharica, a kakva gošća - ne propustite pogledati u novim nastavcima kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati