Ostani doma

NE PROPUSTITE

Otkrivamo detalje nove sezone 'Večere za 5 na selu': Prvi put gosti su si sami morali pripremati predjelo!

): Dalmatinski pjevač, bivša misica i osebujna umjetnica domaćini su prvog tjedna 12. sezone kulinarskog showa!

Večeras će se kuhati na jugu Hrvatske, točnije u Šibeniku i okolici, a svestrana umjetnička duša Duška Zaninović Duki iz Bilica bit će prva ovotjedna domaćica. Duška je kreativka bez granica čijim talentima nema kraja. Ona slika i vodi izložbe, dizajnira, izrađuje rukotvorine, piše i pjeva pjesme te proizvodi likere, kekse i džemove. Kao gosti na njezinoj večeri danas će joj na vrata pokucati još neka poznata lica: bivša misica Maja Curavić, pjevač Mile Perkov, animatorica Nataša Divila i veseli umirovljenik Milan Ercegović. Ekipa se nada dobroj zabavi i ukusnoj hrani pa će se Duška potruditi kako bi zadovoljila nepca zahtjevnih gosti. Hoće li joj to poći za rukom i kako će protukandidati ocijeniti njezina jela - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

U PONEDJELJAK KUHA: DUŠKA ZANINOVIĆ

Svestrana umjetnička duša tri su riječi kojima se najbolje može opisati simpatična Šibenčanka Duška Zaninović, poznatija kao Duki. Duška se bavi se slikarstvom te je održala brojne izložbe u Šibeniku i šire, a uz to oslikava te izrađuje odjevne predmete i nakit. No tu njezina kreativnost i talent ne staju, Duška piše i komponira pjesme još od mladosti te pjeva. Osim toga, Duška je zajedno sa suprugom Ivom Zaninovićem izgradila kuću u Bilicama u Šibeniku - ona ju je dizajnirala, a on gradio te su je zajedno uredili svojim rukotvorinama. 

U UTORAK KUHA: MILE PERKOV

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov životni put je vrlo zanimljiv - od policajca do estradnog umjetnika! Mile iz Tribunja je bivši inspektor za narkotike koji je dugo lovio „loše dečke“, a onda je napustio policiju i okrenuo se svojoj strasti - pjesmi! Preferira dalmatinsku kuhinju, a nikada u životu nije napravio desert!

U SRIJEDU KUHA: MAJA CURAVIĆ

Po zanimanju je profesorica matematike, no lijepa Šibenčanka je mnogima poznatija kao misica! Natjecala se na mnogim izborima ljepote diljem svijeta te skupila brojne titule i nagrade. Uz to, prava je poznavateljica mesa i zna kako dobro ispeći svaki komad mesa!

U ČETVRTAK KUHA: MILAN ERCEGOVIĆ

Milan je umirovljenik koji uživa u svakom danu: druži se s prijateljima, organizira zabave i večere, voli se kartati, i naravno - kuha po cijele dane! Milan nema dlake na jeziku te će uvijek reći što mu je na pameti pa će biti vrlo zanimljivo čuti njegove komentare za stolom.

U PETAK KUHA: NATAŠA DIVILA

Nataša je animatorica i još jedna kreativka u ekipi koja izrađuje umjetnine od kamenja. Za nju nema boljeg jela od bakalara na sto načina, a na show 'Večera za 5 na selu' gleda kao na idealnu dozu zabave, izazova i okusa pa se zbog toga i prijavila u ovu kulinarsku emisiju.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!