Ostani doma
Upoznajte zanimljive kandidate istarskog tjedna: Kuhat će potencijalni par iz 'Ljubav je na selu', DJ, taksistica i bajker!
RTL

Večera za 5 na selu - novi tjedan

Upoznajte zanimljive kandidate istarskog tjedna: Kuhat će potencijalni par iz 'Ljubav je na selu', DJ, taksistica i bajker!

Ovaj tjedan u „Večeri za 5 na selu“ u Puli i njezinoj bližoj okolici donosi neke probuđene ljubavi, brojne edukativne trenutke vezane za hranu, ali i one regionalne - vezane za narječja.

U istarskom tjednu RTL-ova kulinarskog showa za glavnu nagradu i titulu pobjednika tjedna borit će se pet novih kandidata – Ljubica, Robert, Miguel, Žaklina i Mladen, a neki od njih gledateljima su već poznati od ranije. 

Ljubica Pucić (68), Pula

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ljubica iz Pule nekim će gledateljima možda biti poznata iz emisije 'Ljubav je na selu' u kojoj je došla na farmu jednog protukandidata istarskog tjedna - Mladena Vidulina. Naime, Ljubica je jedina poslala pismo Mladenu te ju je Marijana Batinić pozvala u emisiju da se upoznaju. Iako njihova ljubav tada nije zaživjela, tko zna, možda njihova ljubav dobije još jednu priliku u showu 'Večera za 5 na selu' - ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac. Ljubica voli biti ispred kamera pa joj sudjelovanje u TV emisijama ne predstavlja problem i jedva čeka prezentirati svoj kraj i kuhinju. U RTL-ov kulinarski show prijavila se zato što voli kuhati i isprobavati nova jela, ali i zbog druženja te novih poznanstva. Najviše voli tradicionalnu istarsku kuhinju, a omiljeno joj je jelo maneštra. Voli slanije začinjena jela pa joj protukandidati valjda neće zamjeriti ako joj pobjegne malo soli.

Robert Čudić (51), Pula

U ovoj sezoni 'Večere za 5 na selu' okušat će se i simpatični pulski bajker Robert Čudić, koji je svoj talent već pokazao u šestoj sezoni RTL-ove kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', kad je kuhao s prijateljem Ivanom Curićem. Robert je pravi kulinarski entuzijast koji često na bajkerskim feštama po Istri i Kvarneru, ali i cijeloj Hrvatskoj, priprema razne delicije. Iako sve voli kuhati, a i jesti, njegova su specijalnost mesna jela poput kotlića, čobanca i roštilja. Roberta se na ulici rijetko može fulati jer je njegov stil vrlo prepoznatljiv - kožne hlače, kožna jakna, bajkerske čizme i pokoja zakovica. Iako već ima iskustva u kulinarskim emisijama, sada će se okušati u nešto drugačijem formatu pa će u svom domu u Puli ugostiti četiri potpuna stranca kako bi im skuhao svoju prvu 'večeru za 5'!

Miguel Hlača (32), Pula

Miguel je vrlo zanimljiv i talentirani mladić kojemu mnogo toga ide od ruke - izrađuje radove od drveta masline, radi kao DJ, bavi se uređenjem prostora za zabave te kuha! Ovaj samostalni umjetnik vjeruje kako kroz show 'Večera za 5 na selu' može gostima i gledateljima prezentirati svoj rad i kuhinju, a nada se i dobroj zabavi te ukusnim jelima. Najviše voli jesti meksičku kuhinju te eksperimentirati s egzotičnim začinima. Priznaje kako mu priprema tradicionalnih jela baš i ne ide od ruke, ali će dati sve od sebe kako bi svoju kreativnost pretočio i na tanjur te osvojio nepca protukandidata. 

Žaklina Golubić (51), Pula

Žaklina je rodom iz Varaždina, a u Pulu se preselila prije godinu dana nakon razvoda braka. Vrlo je vesela i druželjubiva osoba koja se uvijek trudi biti pozitivna. Žaklina radi kao taksistica, a nakon napornog dana najviše je opušta kuhanje. Obožava pripremati razna mesna jela te je čini sretnom kad netko uživa u njezinim delicijama. Preferira dalmatinsku i zagorsku kuhinju pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći u istarskom tjednu. U show 'Večera za 5 na selu' prijavila se kako bi upoznala nove prijatelje s obzirom na to da se tek nedavno doselila u Pulu, a pobjeda je uopće ne zanima.

Mladen Vidulin (51), Červari

U Istri će kuhati još jedno poznato lice iz mjesta Červari - Mladen Vidulin. Naime, Mladen je u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' tražio srodnu dušu jer mu, kako je tada priznao, samoća teško pada. A s obzirom na to da nije uspio skupiti dovoljno pisma za prolaz dalje, voditeljica Marijana Batinić na farmu mu je dovela iznenađenje, gospođu Ljubicu Pucić. A budući da živi sam u malome mjestu i nema stalno društvo, show 'Večera za 5 na selu' čini mu se kao super prilika da se poveže s novim ljudima i zabavi s ekipom uz dobru hranu. Najviše voli jesti tradicionalnu istarsku kuhinju, a obožava peći kolače i torte. 

Nove epizode showa 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!