Ostani doma

VEČERA ZA 5 NA SELU

VIDEO - Mladen opet hvali večeru kod Ljubice, ona mu šalje leteće pusice!

Mladen i Ljubica upoznali su se već u 'Ljubav je na selu', a sad skupa provode tjedan u 'Večeri za 5 na selu'

Mladen i Ljubica upoznali su se prije nekoliko sezona u 'Ljubav je na selu', a ovog tjedna su skupa u 'Večeri za 5 na selu'. Već u ponedjeljak Ljubica je otkrila detalje njihovog poznanstva.

"Predzadnji put... Nije se desilo baš ništa, prijateljstvo je ostalo, čujemo se tu i tamo, ali ja, da pravo kažem, ja na selo možda bi i išla, ali trebali bi biti neki drugi uvijeti", rekla je Ljubica referirajući se na sezonu u kojoj je upoznala Mladena te dodala da nikog ne omalovažava nego si je drugačije zamislila svoj život. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nisam naišla na onog pravog, to je to", objasnila je. "Muškarac bi trebao razumjeti moje probleme i moje zahtjeve. Da ima nešto u sebi, da zna prići, da zna razumijeti... Međutim, da je radišan i da razumije i oju djecu i mene. Ja sam spremna pružiti ljubav više nego što je dobivam", komentirala je. 

No, Mladen ne skriva da mu je Ljubica i dalje draga pa je tako u sinoćnjoj epizodi iskoristio priliku da joj komplimentira na večeri zbog čega mu je slala leteće pusice. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!