Ostani doma
Varaždinka Žaklina priprema zagorsku večeru usred Istre: Ja sam probala njihove specijalitete, sad je red da oni probaju moje!
RTL

Večeras u 20 sati

Varaždinka Žaklina priprema zagorsku večeru usred Istre: Ja sam probala njihove specijalitete, sad je red da oni probaju moje!

Istarski tjedan se polako bliži kraju, a još nitko nije uspio prestići Ljubicu koja je i dalje u vodstvu. Tko zna, možda će baš Žaklinina morsko-kontinentalna kombinacija to uspjeti.

Današnja domaćica 'Večere za 5 na selu' je Žaklina Golubić koja se iz Varaždina preselila u Pulu prije dvije godine. U Istri je okrenula novu stranicu i naviknula se na život kraj mora, kao i na njihovu kuhinju, ali i dalje više preferira kontinentalna jela. Tako će večeras gostima ponuditi zanimljiv jelovnik na kojem će se naći ponešto za svačiji ukus – malo morskih i malo kontinentalnih namirnica.

„Ja sam probala njihove specijalitete, njihovu istarsku paštu, a sad je red da oni probaju naše zagorske. Moje glavno jelo bit će zagorska riba - teletina!“ otkriva Žaklina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hoće li se gostima svidjeti zagorski specijaliteti i može li Varaždinka prestići prvoplasiranu Ljubicu, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!