Ostani doma

VEČERA ZA 5 NA SELU

Žaklina iskreno o bivšem suprugu: 'Dan prije nego sam ja išla na operaciju zloćudnog karcinoma on je kupio ugovore da mu prepišem imovinu'

Tijekom pripreme jela u 'Večeri za 5 na selu' ispričala je detalje svog razvoda

„Došla sam u Istru prije dvije godine jer sam se htjela maknuti iz grada i započeti novi život nakon rastanka sa suprugom. Odlučila sam se preseliti na more u Istru jer mi se oduvijek svidjelo ovdje. Još od malih nogu sam patila za morem i na kraju mi se ta želja ispunila“, započinje svoju emotivnu priču Žaklina, koja se više ne planira vratiti „na kontinent“. 

„Nedostaju mi djeca, ali uvijek mi je bio san kupiti apartman na moru i sad mi se napokon, sreća u nesreći, to ostvarilo. Tu sam našla svoj mir i život mi je ispunjen ovdje u Puli te se nikad ne bih vratila u Varaždin“, priznaje Varaždinka koja se već u potpunosti naviknula na život uz more.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Sad pripremam više ribljih jela nego prije, ali ljudi su tu više zatvoreni nego gore u kontinentu, no to je normalno da se svaka sredina razlikuje“, ističe Žaklina koja je vrlo druželjubiva i komunikativna pa je već stekla puno prijatelja u Puli s kojima se rado druži u slobodno vrijeme kad ne vozi taksi. 

Tijekom pripreme jela u 'Večeri za 5 na selu' ispričala je detalje svog razvoda zbog čega se odlučila preseliti. "Najviše me smetalo što je on lagao meni. Reci isitnu, što je bilo, bilo je. Nemaš tu kaj. Ali da mi lažeš... Šest mjeseci prije rastave sam ja njemu prepisala pola vikendice s vnogradom, sovju kuću sam mu prepisala! Dan prije nego sam ja išla na operaciju zloćudnog tumora, on je kupio kupoprodajne ugovore... Ja tad nisam toga bila svjesna, kasnije sam razmišljala o tome. Tu je on počeo igrati tu igru tako da ja pretpostavljam da je on duže bio u toj vezi", objasnila je Žaklina. 

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!