Ostani doma

'VEČERA ZA 5 NA SELU'

Spomenka otkrila kako je 10 godina živjela u izolaciji: 'Moja kći je odmah to prihvatila, više su bili prijatelji koji su tako malo negativno razmišljali'

Druga ovotjedna domaćica ima živopisnu prošlost

Spomenka je do prije pet godina živjela u istarskom selu Krmed, a kad se prije 15 godina odlučila na taj potez, neki ljudi su se malo iznenadili. 

"Bilo mi je jako lijepo i to je stvarno jedno neprocjenjivo iskustvo. Mada sam ja bila povezana s gradom i automobil sam imala... Bila sam više aktivna što se tiče žive hrane i tog znanja koje sam prenosila ljudima", ispričala je Spomenka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imali smo i voćke i masline, to je bilo samo za nas. Jako lijepo! Samo opet, trebaju nam ljudi", objasnila je Spomenka.

"Moja kći je odmah to prihvatila, više su bili prijatelji koji su tako malo negativno razmišljali, malo su se prepali toga jer je to njima svima bilo neprirodno da sam se ja tako odlučila otići", rekla je te dodala kako je to bilo imanje u kojem je funkcionirala samoodrživost, imali su solarne panele i slične sustave kako bi mogli funkcionirati.

Spomenka je živjela u kući od 50 kvadrata dok je njezin prijatelj živio u kući od 16 kvadrata pored nje. Dijelili su njezin boravak u kojem su držali radionice za sve one koji žele više naučiti o sirovoj hrani, ali i članove obitelji koji su im dolazili u posjet.

  • Večera za 5 na selu

    kulinarski show - Hrvatska - 2020.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!