Ostani doma
Pobjednica 'Večere za 5 na selu' Petra Brodar: 'Ponosno mogu reći da se čujem sa svima, evo, već se ekipa okupila i kod mene na reprizi večere'
RTL

ČESTITAMO

Pobjednica 'Večere za 5 na selu' Petra Brodar: 'Ponosno mogu reći da se čujem sa svima, evo, već se ekipa okupila i kod mene na reprizi večere'

S osvojenih 36 bodova Petra je postala druga pobjednica nove sezone 'Večere za 5 na selu'.

Nakon pobjede, koja joj je donijela 5000 kuna nagrade, Petra je za RTL.hr otkrila je li očekivala pobjedu, na što će potrošiti nagradu, ali otkrila i zašto je davala, kako neki tvrde, niske ocjene. 

Što misliš, tko ti je bio najveća konkurencija u 'Večeri za 5 na selu'?

Iskreno, nisam baš razmišljala u tom smjeru, više sam se bazirala na svoj jelovnik i da odradim sve kako treba.

Jesi li prije snimanja emisije razmišljala o tome da bi mogla odnijeti pobjedu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nisam, bilo mi je važno ispuniti želju svoje djece i, eto, možda baš ne biti zadnja.

Kome si prvome otkrila da si odnijela pobjedu u 'Večeri za 5 na selu'?

Naravno, svojoj obitelji.

Na čega planiraš potrošiti svoju glavnu nagradu?

Dugo sam razmišljala na što ću potrošiti glavnu nagradu i naposljetku odlučila kupiti novu šivaću mašinu koja mi je nužna da bih mogla kvalitetnije učiti i raditi.

Gledatelji su dosta kritizirali činjenicu da si ostalima davala niske ocjene, posebno posljednje dvije večeri kad si dala šest i pet. Misliš li i dalje da su te niske ocjene ekvivalent večera na kojima si bila?

Smatram da jesu, ni sada ne bih ništa mijenjala. Prvi sam dan Mariju, koji je imao nekoliko pogrešaka, dala realnih osam, u srijedu sam Maji dala šest, uspoređujući njezin i Marijev trud oko večere.

Šest zaista nije tako niska ocjena kao što si publika to percipira. Od Vjeke sam očekivala da neće napraviti neke kardinalne greške s obzirom na to da ima iskustva u toj profesiji i išao je i na nekoliko natjecanja. Sanji sam dala pet iz razloga što su se Vjeko i Maja više trudili. Zaista i dalje ne bih ništa mijenjala. Smatram da nikako nije ispravno osuđivati ispred ekrana i 'znati' tko je, što i kako trebao. Ali, eto, sto ljudi - sto ćudi.

Rekla si također da si Vjekoslavu dala šest jer si od njega, zbog njegove struke, očekivala da će biti manje nekih grešaka. Kakvih grešaka konkretno?

Tako je, biskviti u roladama nisu mi se svidjeli osim jednog, bio mi je kiseli umak u glavnom jelu te uz savršene kreme i aromatiziranu čokoladu u torti -suhi biskvit.

Mario i ti ste se puno zafrkavali tijekom emisije, koliko ste se dobro poznavali prije snimanja emisije?

Ekipa je bila odlična, ne samo Mario nego i ostali. Marija sam upoznala prije desetak godina na jednom snimanju i ugodno sam se iznenadila kad sam vidjela da je i on jedan od kandidata. Punih deset godina je prošlo otkako ga nisam vidjela, a tako blizu živimo.

Jesi li ostala u kontaktu s ostalim kandidatima?

Naravno, ponekad se čujemo i na dnevnoj bazi.

S kim se čuješ, vidiš, družiš?

Ponosno mogu reći da se čujem sa svima, evo, već se ekipa okupila i kod mene na reprizi večere i super smo se družili. Uskoro smo i kod Marija ponovno svi na okupu.

Misliš li da ti je netko od njih nešto zamjerio?

Ne. Uz ovu dozu zabave koju smo kao Zagorci predstavili, mislim da nikako nije bilo ni vremena ni mjesta za zamjerke. Najvažnije je bilo da zaista lijepo funkcioniramo, nema spletkarenja niti ičeg sličnog. Samo prekrasno iskustvo.

 

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!