Ostani doma
Večerašnji domaćin Domagoj: 'Možda ponekad malo pretjeram, ali to je zbog zabave i svi bi to trebali tako shvatiti'
RTL

SAMO ŠALA

Večerašnji domaćin Domagoj: 'Možda ponekad malo pretjeram, ali to je zbog zabave i svi bi to trebali tako shvatiti'

Domagoj Pavličić živi sa suprugom i sinom, a uskoro će se njihova obitelj povećati za još jednog člana...

Radi kao konobar u lokalnom kafiću, a u slobodno vrijeme rekreativno se bavi borilačkim vještinama i, naravno, kuhanjem. Najčešće kuha kad mu supruga radi, a što ona misli o njegovim jelima, najbolje govori to što ga je upravo ona prijavila u show.

„Supruga mi je rekla da će me prijaviti i nisam joj vjerovao dok mi jedan dan nije zazvonio telefon...“, kaže Domagoj koji rado priprema roštilje za obitelj i prijatelje te otkriva svoje najdraže sportove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Volim borilačke sportove kao što su MMA, kickboks, boks... Prije sam to ozbiljnije trenirao i nadam se da se uskoro vraćam tome. Što se nogometa tiče, sve je počelo od moje braće koji su bili profesionalni sportaši“, kaže i ističe da navija za NK Dinamo te iskreno dodaje kako se voli šaliti, ali i da ponekad pretjera u tome.

„Karakterno sam dobra osoba, malo sam tvrdoglav, volim zabavu i šale, našaliti se na svoj i tuđi račun. Mislim da sam ostavio dobar dojam na kandidate, možda malo pretjeram u nekim situacijama, ali to je samo zbog zabave i mislim da bi to trebali tako shvatiti.“

A jesu li ostali kandidati zamjerili Domagoju na provokacijama - ne propustite pogledati od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu.'

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!