Ostani doma
'Večera za 5 na selu' odlazi u Samobor: Vesela i opuštena ekipa pripremat će zanimljive specijalitete!
RTL

Novi kandidati

'Večera za 5 na selu' odlazi u Samobor: Vesela i opuštena ekipa pripremat će zanimljive specijalitete!

Novi tjedan showa 'Večera za 5 na selu' odvijat će se u Samoboru i okolici, gdje će se pripremati ukusni samoborski specijaliteti, a gledatelji će se jako dobro zabaviti uz vesele, komunikativne i opuštene natjecatelje.

VANJA UZELAC

Premda je po struci slikarska dizajnerica i umjetnička duša, 21-godišnja Vanja opredijelila se za rad u školi kao asistentica na nastavi. Dolazi iz Bregane i teži zdravom načinu života i takvoj prehrani. Planinari, drži slikarske radionice, vježba, vozi bicikl, stalno isprobava nove zdrave recepte, a bavi se i craft pivarstvom. Omiljeno joj je jelo grčka musaka, a smatra kako je hrana univerzalni jezik koji lako spaja ljude iz različitih dijelova svijeta pa je i to jedan od razloga što redovito gleda „Večeru za 5 na selu“ i što se prijavila u emisiju. Naravno, želi i iskreno čuti što nepoznati ljudi misle o njezinoj kuhinji, kušati nova jela, dobro se zabaviti te proširiti krug poznanstava.

MARKO DIVLJAK

Marko Divjak dolazi iz naselja Kladje koje se nalazi u sastavu grada Samobora, ima 36 godina i po zanimanju je ekonomist. Veliki je zaljubljenik u meso i roštilje te pravi gurman koji najviše uživa u kuhanju za obitelj i svoje veliko društvo. Često organizira druženja i naviknuo se kuhati velike količine hrane i pritom se dobro zabaviti. Za sebe kaže da je zabavan, otvoren, druželjubiv i uvijek spreman pomoći, a kao svoju najveću manu ističe tvrdoglavost i direktnost. U emisiju „Večera za 5 na selu“ prijavio se zato što želi pokazati svoje kulinarsko umijeće i dobro se zabaviti s ljudima iz svog kraja.

MARIJA BLAŠKOVIĆ

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marija Blašković je 27-godišnjakinja koja dolazi iz mjesta Bestovje, radi u administraciji, a u „Večeru za 5 na selu“ prijavila se kako bi se sprijateljila s novim ljudima u svojoj široj okolini i stekla nova iskustva. Uglavnom kuha domaću kontinentalnu hranu te joj je vrlo važan vizualan dojam i atmosfera kada ide u goste. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba koja ne voli naporne i negativne ljude te ne bi voljela takve goste imati na svojoj večeri. Omiljeno joj je jelo janjetina s mladim krumpirom i mladim lukom, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra perfekcionizam i to što sve mora biti šareno i oku primamljivo.

MARIJA NORŠIĆ

Iz Samobora dolazi 22-godišnja kuharica Marija Noršić koja za sebe kaže da je vesela, šaljiva, draga i dobra osoba. U emisiju „Večera za 5 na selu“ prijavila se zato što želi isprobati nešto novo, upoznati nove ljude i, naravno, demonstrirati svoje kulinarske vještine. Omiljeno joj je jelo sarma i jako voli umake svih vrsta tako da ih uvijek poslužuje uz svoja jela. To što je jako brza i voli eksperimentirati smatra svojom najvećom vrlinom u kuhanju, a iskreno priznaje kako joj je najveća mana nered i što joj uvijek ostane puno posuđa za pranje.  

DUBRAVKA REŠETAR

Kozmetičarka Dubravka Rešetar dolazi iz Samobora, ima 49 godina i za sebe kaže pa je je prava perfekcionistica te uporna i marljiva osoba. Vlasnica je salona za njegu lica i tijela, a u slobodno vrijeme opušta se kuhanjem i naglašava kako jako voli peći kolače. Najradije priprema pohanu hranu i meso, omiljeno joj je jelo biftek u umaku od šampinjona, a svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što ne voli začine pa njezina jela ponekad budu premalo začinjena. U show „Večera za 5 na selu“ prijavila se zbog novog iskustva, upoznavanja novih ljudi, kušanja hrane te kako bi promovirala svoj salon i suprugove proizvode - salame.

Samoborski tjedan 'Večere za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!