Ostani doma
Ivona iz 'Večere za 5 na selu': 'Bila sam slijepa, skoro sam izgubila život, a sad bih voljela pronaći dečka da mu mogu kuhati'
RTL

Nova domaćica

Ivona iz 'Večere za 5 na selu': 'Bila sam slijepa, skoro sam izgubila život, a sad bih voljela pronaći dečka da mu mogu kuhati'

U sredini tjedna ekipi iz Vinkovaca i okolice pridružila se Ivona iz Lipovca koja će večeras u gostiti svoje protukandidate. Iako voli kuhati, za sebe često priprema brzinska jela i voljela bi uskoro pronaći srodnu dušu.

Ivona Grgić je 29-godišnja ekonomistica koja trenutačno živi u Lipovcu sa svojom majkom te se zajedno s njom bavi iznajmljivanjem apartmana za turiste. U show se prijavila kako bi iskušala nešto novo, stekla nova poznanstva, ali i promovirala svoj kraj. Iako jako voli tradiciju i domaća jela, ponekad voli i eksperimentirati te skuhati ono što zamisli, no priznaje da za sebe najčešće priprema nešto jednostavno i na brzinu.

„Nemam za koga kuhati, moram što prije pronaći dečka da mu mogu kuhati. Trenutačno sam slobodna, ali voljela bih pronaći srodnu dušu koja ima iste poglede kao i ja i s kojom bih mogla sve podijeliti“, iskreno će Ivona koja mašta o tradicionalnoj svadbi u Lipovcu. U slobodno vrijeme, Ivona izrađuje rukotvorine, voli šetati i spavati, ali i pecati!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Odmalena pecam jer sam voljela gledati tatu kako peca pa sam i ja odlučila postati ribič!“ ističe svestrana Ivona pa započinje svoju tešku priču.

„U životu sam imala dosta zdravstvenih poteškoća, a jedno sam vrijeme bila i slijepa. Prije četiri godine sam imala probleme s upalom sinusa i došlo je do sljepoće. Bila sam tri tjedna u bolnici i nakon jakih terapija mi se vratio vid. Skoro sam izgubila život, no postepeno mi se vratio vid, ali imam posljedice i nosim naočale da bolje vidim. Kroz život idem kao borac i prihvaćam sve izazove koje mi život pruža i ne odustajem!“ otkriva hrabra Ivona koja ne voli otkrivati detalje o svojim zdravstvenim problemima jer ne želi da je ljudi gledaju drugim očima. Zbog toga se trudi biti komunikativna i otvorena osoba te jedva čeka ugostiti nove prijatelje kod sebe na večeri, a veselila bi je i pobjeda.

„Voljela bih pobijediti, mislim da svatko voli pobijediti“, zaključuje današnja domaćica. Kako će proći njezina večera i tko će odnijeti glavnu nagradu tjedna – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!