Ostani doma
Kreativna Natalija izrađuje čudesne rukotvorine od stiropora, a svoj je život posvetila zdravoj prehrani i Bogu
RTL

Svaka čast

Kreativna Natalija izrađuje čudesne rukotvorine od stiropora, a svoj je život posvetila zdravoj prehrani i Bogu

Današnja domaćica je svestrana 45-godišnjakinja iz Varaždina koja ima razne hobije i trudi se živjeti zdravo i aktivno, a nijedan dan joj ne prolazi bez molitve.

Natalija Lisičak je ekonomistica po struci, no jako je kreativna pa izrađuje rukotvorine od stiropora koje potom posluže kao ukras za razne prigode.

„Izrađujem dekoracije od stiropora za uređenje interijera, za izloge, scenografije, knjižnice, dječje vrtiće, za svadbe, dekoracije za stol…“ nabraja Natalija koja osim  zanimljivog hobija i posla puno vremena posvećuje zdravom i aktivnom načinu života.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Vježbanje mi je jako bitno, od jutra poslije molitve krećem s vježbanjem, Bitno mi je zdravlje i pazim na namirnice koje unosim u svoj organizam. Na taj način prehrane sam se odlučila jer sam se osjećala loše, nisam imala energije, a htjela sam se što duže osjećati mlada, fit i aktivna pa sam odlučila da moram napraviti nešto za sebe i svoje zdravlje“, ističe Natalija koja je kroz život doživjela teške trenutke.

„Izgubila sam dijete kad je imala dvije i pol godine, ali je zauvijek u mom srcu i mislima“, otkriva Natalija koja trenutačno živi sa svoje četvero djece te svojim ocem. Unatoč tragediji, Natalija je našla snage da nastavi dalje sa životom, a u tome joj puno pomaže vjera.

„Nakon toga sam shvatila da nas život ne mazi i da moramo crpiti snagu, a jedina snaga koju crpimo je u Bogu, on mi daje snage. Povezanost s Bogom i ljubav mi je najvažnije, da bi mogli funkcionirati moramo se nahraniti, a izvor je Božja ljubav“, kaže Natalija. No osim duhovne hrane, Natalija redovito pazi i na hranu koju unosi u svoje tijelo pa će takav način prehrane prezentirati svojim gostima na večeri.

„Cilj mi je pokazati da zdrava prehrana nije samo dijetalna prehrana, već da se od zdrave hrane ljudi mogu najesti“, kaže te otkriva glavni razlog prijave u 'Večeru za 5 na selu': „Potaknula su me moja djeca koja su me i prijavila pa sam sretna što mogu sudjelovati da im udovoljim.“

Kako će proći Natalijina večera i hoće li se gostima svidjeti njezina jela – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!