Ostani doma
Žena, majka, kraljica Iris u 'Večeri za 5 na selu': 'Bila sam iznenađena kad sam pobijedila i pamtit ću to cijeli život'
RTL

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE 2019.

Žena, majka, kraljica Iris u 'Večeri za 5 na selu': 'Bila sam iznenađena kad sam pobijedila i pamtit ću to cijeli život'

Vlasnica je i titule najljepše mame Hrvatske, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije kako bi pobijedila supruga Ivana Rusana.

Iris je administratorica u tvrtki Tamburaški sastav d.o.o., vlasnica je obrta za jahanje i seoski turizam u Luču te kozmetičkog salona u Belom Manastiru, a osnovala je i udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje. 

„Živim i u Luču i u Osijeku. Imam kozmetički salon u Belom Manastiru, ondje radim više od tri godine i tamo se baš opustim. Volim to raditi, a i mislim da sve žene koje dođu kod mene u salon vole doći zato što imam osjećaj da se i one tamo opuste. Znači, od priča, od nekih rastanaka, sastanaka, rođenja, vjenčanja, stvarno puno toga prođe kroz taj salon, što uglavnom i ostane tamo“, kaže 34-godišnjakinja i otkriva kako su se odvažili osnovati udrugu za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje Čarolija Baranje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Općenito volim životinje, a konji su mi uvijek bili veličanstvene životinje. Prvo nismo imali mogućnosti za konje i dogodila se ta jedna prilika kad je od supruga tata preminuo - ostalo je nešto pa smo odlučili da to ne potrošimo na bilo što, nego da kupimo djeci nešto što će im biti uspomena na njega... I tako je to krenulo, prvo jedan konj, a sad ih imamo trinaest. Imamo udrugu Čarolija Baranje za terapijsko, rekreacijsko, sportsko i otvoreno jahanje. Ni sama ne znam kako nađem vremena za to sve, ali na kraju ispadne da se još stignemo i odmoriti. Tu je suprug koji uskače kad ja nešto ne mogu, a kad njega nema, ja odradim tako da mislim da je sve to nekako spontano“, kaže simpatična Baranjka i dodaje kako su suprug i ona došli na ideju da se natječu u 'Večeri za 5 na selu'.

„Motivacija za prijavu u 'Večeru za 5 na selu' bila je borba protiv supruga, čak mislim da je to bila njegova ideja, ali nisam baš sigurna. Kad smo pričali o tome, nekako smo se nadmetali i govorili: 'Ja bih mogao bolje, ako se ti prijaviš, i ja ću se prijaviti pa ćemo vidjeti tko će bolje... i sad smo tu.“

Osim posla i brige za obitelj, Iris se može pohvaliti i titulom najljepše mame Hrvatske, koju je osvojila 2019. godine na izboru u Šibeniku. A kako je do toga došlo, kaže: „Moja jedna klijentica sudjelovala je na izboru pa su i mene nagovarali da se prijavim, no nisam htjela ići te godine. Sljedeće se godine regionalni izbor održavao u Belom Manastiru pa sam pomislila: To je tu kod nas, svi smo svoji - i prijavila se! Moji su svi bili sretni, sve super... Nisam očekivala da ću ići dalje, no prošla sam i potom sam sa suprugom i djecom otišla u Šibenik.

 Kad sam pobijedila, bilo je to pravo iznenađenje za mene, ali i jedno lijepo iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. „Ja sam žena, majka i kraljica. A imam i krunu“, kroz smijeh zaključuje simpatična Iris.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!