Ostani doma
Ivanka iskreno: 'U kratkom roku sam se razvela, dala otkaz, krenula u poduzetnike i postala baka - to je život!'
RTL

Sve joj se okrenulo

Ivanka iskreno: 'U kratkom roku sam se razvela, dala otkaz, krenula u poduzetnike i postala baka - to je život!'

Današnja domaćica u 'Večeri za 5 na selu' otkriva kako se nosi s velikim životnom promjenama te za čim žali nakon razvoda.

Iz mjesta Gornje Ladanje kod Varaždina dolazi 56-godišnja Ivanka Mikac koja je po struci medicinska sestra te je dugo radila u stomatološkoj ordinaciji, a onda je odlučila napraviti zaokret pa odnedavno ima svoj cvjećarski obrt.

„Kad je stigao unuk, odlučila sam promijeniti neke stvari u životu. Odlučila sam dati otkaz u firmi u kojoj sam radila 35 godina i krenuti u poduzetničke vode s mišlju da ću imati više vremena za unuka. Pravim cvjetne aranžmane u staklu za groblje. S vremenom sam zavoljela aranžiranje, to me jako opušta, to je najljepši hobi i najljepši posao“, ističe Ivanka kojoj je ta promjena došla paralelno s drugim važnim događajima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U jako kratkom roku sam se razvela, sin se odselio, dala sam otkaz, krenula u poduzetnike, postala baka... Sve odjednom, ali to je život! Niti sam se ikad vidjela kao razvedena žena, niti kao poduzetnica, no tako je došlo“, kaže Ivanka te priznaje da ponekad žali za razvodom.

„Stavila sam sve na vagu, plus i minus, mislim da je ipak lakše ženi koja je u braku jer nije sama. Možda sam dosta puta požalila za razvodom, ali nema veze. Teško je biti sam na momente, ima svojih prednosti, ali mislim da je lakše kročiti kroz život udvoje“, iskreno će Varaždinka te smatra kako nema povratka natrag, iako ona sama tu opciju ne bi isključila. Bez obzira na to, Ivanka je i dalje vrlo duhovita, komunikativna i druželjubiva osoba koja često razveseli ekipu za stolom, a u show se prijavila zbog iskustva.

„U 'Večeru za 5 na selu' sam se prijavila jer volim upoznavati nove ljude, a i zanimalo me kako to izgleda i učinilo mi se kao dobra avantura“, zaključuje Ivanka.

Kako će proteći njezina večera i što će skuhati gostima - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!