Ostani doma

ISKRENO

Ivanka iz 'Večere za 5 na selu': 'Udala sam se prije 18. godine, kupili su mi mjesece do punoljetnosti, bila sam nespremna'

Nakon što je Marija, prva ovotjedna domaćica 'Večere za 5 na selu', ispričala da je upoznala supruga dok je svirala pjesma 'Cipele', kandidatkinja Ivanka ispričala je svoje iskustvo.

"Ja sam se prije 18. godine udala tako da su mi, praktički... Onda je bilo vrijeme da se kupuju godine, odnosno, mjesece su mi kupili tako da sam ušla u brak nespremna", ispričala je Ivanka. 

Inače, kandidatkinja Ivanka Mikac dolazi iz mjesta Gornje Ladanje kod Varaždina, ima 56 godina i po zanimanju je medicinska sestra, no odnedavno ima svoj obrt te pravi cvjetne aranžmane u staklu za groblje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za sebe kaže da duhovita, komunikativna i druželjubiva osoba, a najveća motivacija za prijavu u 'Večeru za 5 na selu' upravo je promocija njezina cvjećarskog obrta, no veseli se i druženju s ljudima iz svog kraja. Preferira domaću i kontinentalnu kuhinju, a svojom najvećom manom prilikom pripremanja hrane smatra to što se uvijek previše žuri pa joj jela ne ispadnu uvijek onako kako je planirala.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!