Ostani doma
Gogina se večera jako svidjela gostima: Tri devetke i jedna desetka za smuđa i tortu od krumpira
RTL

BRAVO!

Gogina se večera jako svidjela gostima: Tri devetke i jedna desetka za smuđa i tortu od krumpira

U današnjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćica je bila glazbenica Gordana Lach iz Varaždina koja njeguje tradiciju pa su gosti od nje očekivali ukusne domaće specijalitete, a prilično su bili znatiželji kako će im pripremiti smuđa.

Gordana je jelima dala nazive svojih pjesama pa je tako za predjelo pripremila Dva junaka, glavno se jelo zvalo Moja Drava, a desert Sreća. Njezin je jelovnik bio pun pogodak, gosti su bili oduševljeni smuđem i tortom od krumpira tako da je Goga prešla u vodstvo. 

Jučer kod Natalije ekipa baš nije bila opuštena pa je Goga od samog dočeka počela drukčije - goste je dočekala odjevena u narodnu nošnju uz pjesmu 'Dobro mi došel prijatel'! Doček i aperitiv su odlično prošli pa su gosti prešli na konkretnije stvari - domaćica je poslužila namaz od vrganja i bijelog graha. „Namazi su mi bili fini“, rekla je Natalija.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Goga je potom iznijela smuđa uz zapečeno povrće s vrhnjem, a čim su probali, svi su komentirali da im se sviđa okus. „Fino je meso“, rekla je Natalija domaćici i dodala da dosad nije jela smuđa. „Smuđa si mogla ili zeznuti ili uspjeti - zeznula nisi“, rekao je Tomislav domaćici te dodao da mu se sviđaju i prilog i salata od mladog matovilca.

Današnja atmosfera bila je potpuno opuštena, a za kraj večere domaćica je poslužila tortu od krumpira s čokoladom. Kako nitko od kandidata nikad nije probao tortu od krumpira, krenuli su oprezno s kušanjem. „Torta me oduševila“, rekla je Ivanka, a s njom su se složile Natalija i Marija koja je dodala kako ne bi ni primijetila da u torti ima krumpira da im Goga nije otkrila.

Domaćica je gostima darovala svoj treći album i pozvala svog glazbenog partnera Željka te su otpjevali pjesmu 'Moja Drava' za koju je Goga napisala tekst, a Željko glazbu i aranžman. „S tim me kupila, bio je to šlag na kraju“, rekla je Natalija, a svojom je izvedbom dirnula i Ivanku i Mariju. „Gordana je nadmašila moja očekivanja“, zaključio je Tomislav.

Za svoju večeru Goga je dobila puno pohvala, a ocjene su bile sljedeće: Ivanka je dala devetku zato što joj je predjelo bilo preobilno, Natalija je također dala ocjenu devet zato što joj se nije u potpunosti svidio cjelokupni dojam večere, Marija je dala desetku zato što joj je sve bilo savršeno, a Tomislav je također dao devetku jer mu je sve bilo skoro pa savršeno.

A kako će sutra kuhati medicinska sestra Ivanka - ne propustite pogledati od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu'.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!