Ostani doma
Večerašnji domaćin Tomislav: 'Kad vidim da su se moje gošće najele i da mi je uspjelo, bit ću ispunjen'
RTL

CILJA NA POBJEDU

Večerašnji domaćin Tomislav: 'Kad vidim da su se moje gošće najele i da mi je uspjelo, bit ću ispunjen'

Tomislav Suhanek je 46-godišnji poduzetnik koji dolazi iz Varaždina, a osim kuhanja, voli bilijar, ribolov, treniranje, graditi i popravljati stvari te organizirati fešte za drage ljude. Kaže kako mu je pobjeda u emisiji 'Večera za 5 na selu' važna zato što voli pobjeđivati, no očekuje i odlično druženje.

„Otac sam sina od 15 i pokćerke od 20 godina. Bavim se bilijarom; nekad takmičarski pa onda malo i poluprofesionalno, a sad više rekreacijski zato što sam stariji i ne mogu toliko. Bio sam po cijeloj Europi, osvojio puno turnira, volim se natjecati - to mi je možda i za 'Večeru za 5 na selu' usadilo neki natjecateljski duh“, kaže Tomislav te otkriva čime je trenutno najviše zaokupljen.

„Bavim se građevinom, gradim jedan objekt, to će biti ekskluzivni starački dom, više kao senior club i time sam trenutno najviše okupiran“, kaže i dodaje što mu je, osim pobjede, najvažnije u ovotjednom druženju u 'Večeri za 5 na selu'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Od ove 'Večere za 5 na selu' očekujem odlično druženje, očekujem da se svi dobro najedu - to mi je cilj. Cilj mi je i pobijediti, ali mi je i cilj da vidim osmijeh na ljudima. Kad ja vidim da su se one najele i da mi je uspjelo, ispunjen sam. Volio bih biti prvi, a ne zadnji, ali bitno je da se ljudi najedu i da znam da su otišli od mene sretni.“

Hoće li Tomislav uspjeti u svom naumu te hoće li četiri dame varaždinskog tjedna biti zadovoljne i nasmiješene nakon njegove večere - ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!