Ostani doma
Vesela Zadranka kuhala je za Špičeka i Pažanina, a danas priprema slasnu 'Večeru za 5 na selu'
RTL

Večeras u 20 sati

Vesela Zadranka kuhala je za Špičeka i Pažanina, a danas priprema slasnu 'Večeru za 5 na selu'

Ivana Nemarić sudjelovala je u šestoj sezoni popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' gdje su njezina jela ocjenjivali vrhunski strunjači, a danas će to učiniti njezini protukandidati.

Uvijek nasmijanoj Ivani iz Zadra nisu strana kulinarska natjecanja niti kuhanje pred kamerama pa se od njezine večere očekuje dobra hrana i dobra zabava.

„Mislim da netko tko je već sudjelovao u kulinarskom showu nema veliku prednost pred nama ostalima. Ako imaš mot u sebi i ako znaš lijepo skuhati da bude fino, onda nije bitno jesi li bio u pet kulinarskih emisija ili si išao u školu jer to ili imaš ili nemaš“, smatra Duje koji ne sumnja u Ivanine kulinarske sposobnosti te se nada da se na njegovom tanjuru neće pronaći teletina, koja je navedena kao jedan od glavnih sastojaka večere.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane, Marica se najviše veseli upravo mesu jer se na jučerašnjoj večeri kod Ivane Č. nije previše najela jer ne voli jesti ribu. Hoće li simpatična Ivana N. uspjeti zadovoljiti svačije ukuse i kako će je gosti ocijeniti – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!