Ostani doma
Ivana Nemarić u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu': 'Najveća konkurencija mi je Duje zbog simpatičnosti i veselja'
RTL

Otkačena Zadranka

Ivana Nemarić u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu': 'Najveća konkurencija mi je Duje zbog simpatičnosti i veselja'

Drugi dan 'Večere za 5 na selu' u Zadru i okolici kuhat će Ivana koja za sebe kaže da je „veseli živčenjak“, a sudjelovala je i u šestoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pa joj priprema jela pred kamerama nije nepoznanica.

Zadranka Ivana Nemarić ima 35 godina, a trenutačno radi kao turistička djelatnica. Gledatelji je sigurno pamte po sudjelovanju u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gdje je s partnericom Loretom Bačić daleko dogurala, a o toj avanturi ima samo riječi hvale.

„To je trebao biti show u koji smo došle nešto pokazati, a zapravo je ispao show u kojem smo puno naučile. Dosta sam toga promijenila u svom načinu kuhanja i sudjelovanje pamtim kao jedno lijepo, zanimljivo i poučno kulinarsko iskustvo“, priznaje simpatična Ivana koja je na setu često bila zadužena za opuštenu atmosferu, pa se jednako očekuje i od njezine večere. Kada je riječ o kuhanju, ističe da je velika perfekcionistica, voli internacionalnu kuhinju, a u svakom stranom jelu doda malo dalmatinskog štiha. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U Italiji sam provela djetinjstvo, od prve godine vrtića do krana osnovne škole. Puno sam toga ponijela iz talijanske kuhinje, ali volim i našu kuhinju pa najčešće napravim miks“, kaže Zadranka koja priznaje da joj je uvijek bila želja vratiti se u Dalmaciju, u Zadar, gdje i danas živi sa suprugom i kćeri, a uskoro očekuju još jednu prinovu u obitelji. 

Ivana za sebe kaže da je „veseli živčenjak“, a kada je riječ o 'Večeri za 5 na selu' za svoj najveći adut ističe upravo vedar duh. Iako ne cilja na pobjedu, no kad bi morala istaknuti nekog kao konkurenciju, u Duji vidi svog najvećeg protivnika.

„Najveća konkurencija mi je Duje zbog simpatičnosti i veselja, a u kuhanju mislim da smo svi šaroliki i da imamo svoje načine. No za pobjedu bih se kladila na Duju jer sa svojom simpatičnosti i energijom može puno osvojiti, ali i Marica puno kuha i zna pripremati tradicionalna jela“, ističe Ivana.

A kako će danas proći njezina večera, hoće li se svidjeti gostima – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!