Ostani doma
Marica pripremila treću 'večeru za 5': 'Pozvala sam ekipu kod sebe, skuhala im večeru i zajedno smo gledali finale!'
Privatni album/RTL.HR

Pobjednica tjedna

Marica pripremila treću 'večeru za 5': 'Pozvala sam ekipu kod sebe, skuhala im večeru i zajedno smo gledali finale!'

Simpatična Marica Krstić za RTL.HR je otkrila čija je večera bila najukusnija, tko je složio najbolji party i kako će počastiti svoje Zadrane.

Marica je 55-godišnjakinja iz Zadra koja jako voli kuhati, ali i natjecati se, pa je zbog toga već ranije sudjelovala u petoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' te se dva put natjecala u 'Večeri za 5 na selu'. S obzirom na to da ima dosta iskustva u kuhanju pred kamerama, Marica ipak ne smatra da je to bio razlog njezine pobjede.

„To nije bila moja prednost zato što u kuhanju uvijek nešto može poći po krivu. Nešto se može zapaliti, proliti, ispasti… Pa mislim da to nije nužno prednost“, ističe Marica kojoj je posljednji put pobjeda u ovoj emisiji promaknula za jedan bod.

Duje, Marica, Kristina, Ivana i Ivana Č.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Iskreno, poslije Dujine večere nisam računala na pobjedu, a i Kristinina večera je bila jako dobra. Nije mi bio cilj pobijediti, iako jesam natjecateljskog duha. Svi vole pobijediti, ako zbog ničeg - onda zbog ega, ali nisam na to računala. Bili smo tako dobro društvo da nikome nije bilo previše do pobjede jer smo se odlično zabavljali i bilo nam je baš super!“ priznaje Marica koja smatra da su joj Duje i Kristina bili najteži protivnici.

„Konkurencija mi je bila Kristina zato što sam stekla dojam da zna dobro kuhati, ali i Duje me ugodno iznenadio jer je sve bilo preukusno kod njega, osim kolača, a ostalo je sve vrhunski pripremio“, a za najbolju atmosferu ističe onu kod Ivane Nemarić: „DJ je bio pun pogodak! Ne volim tamburaše i klape pa je to bilo baš originalno, drugačije i super!“

Da su se svi sprijateljili i dobro zabavili na večerama, gledatelji su mogli vidjeti i preko malih ekrana, a Marica otkriva kako je ostala u kontaktu sa svim natjecateljima te su posljednju večeru u zadarskom tjednu odlučili pogledati svi zajedno u njezinom domu.

„Pozvala sam ekipu kod sebe, skuhala sam im večeru i zajedno smo pratili finalnu epizodu tjedna. Opet sam ih iznenadila s ribom. Na meniju su bile artičoke, bakalar i vegetarijanske lazanje – ponešto za svakoga. Sva sreća pa nisam alergična u toj mjeri da mi smetaju pare dok kuham ribu pa često pripremam ribu svojoj obitelji i volim pripremati ribu, samo je ne jedem“, otkriva Marica, a ekipa se dobro zabavila na ponovljenoj 'večeri za 5'.

A na što će Marica potrošiti glavnu nagradu, ona odgovara: „Novce ću potrošiti na sebe, na neko putovanje kad situacija to dopusti, a i počastit ću ekipu s još kojom večerom.“

Nove epizode showa 'Večera za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!