Ostani doma
Nikita zamalo odustala od 'Večere za 5 na selu': 'Kad sam vidjela ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla – ja odustajem!'
RTL

Najmlađa natjecateljica tjedna

Nikita zamalo odustala od 'Večere za 5 na selu': 'Kad sam vidjela ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla – ja odustajem!'

Vesela Nikita Dajčer ranije se već okušala u showu 'Big Brother' i 'Večera za 5' pa joj televizijsko iskustvo nije strano, no zbog jedne je stvari bila na rubu otkazivanja novog snimanja.

Četvrta natjecateljica riječkog tjedna 'Večere za 5 na selu' Nikita Dajčer iz Lovrana 2010. godine sudjelovala je u istoj emisiji i čak odnijela pobjedu tjedna. Ponoviti to iskustvo odlučila se zbog ljubavi prema kuhanju i dobroj hrani, no nije očekivala da će je ovog puta zateći potpuno drugačiji kandidati.

„Bila sam u 'Večeri za 5' prije 10 godina i tad je bila puno mlađa ekipa. Tadašnje i sadašnje iskustvo mi je nemjerljivo. Ona ekipa je bila li-la, a ova je dobra i s dobrom ekipom je sve super. No kad sam prvi put vidjela ovu ekipu, nazvala sam mamu i tatu i rekla im – ja odustajem, ja sam najmlađa ovdje, svi mi mogu biti skoro roditelji; ali istina je da izgled vara i ne bih ih mijenjala za 4 svoja godišnjaka!“ priznaje Nikita koja sad vjeruje da će s Erikom, Leom, Enisom i Daliborom ostati u kontaktu, a na ponovnu pobjedu ne računa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Prijavila sam se jer volim kuhati i volim jesti. Pobjeda mi nije bitna jer se složio dobar tim ljudi i oni mi više nisu konkurencija nego prijatelji. I mislim da je Enis pobjednik jer je napravio super večeru“, ističe 31-godišnja kozmetičarka koja ima vlastiti salon, a od malena je sanjala da bude veterinarka jer jako voli životinje. Naime, Nikita ima čak 3 psa, 5 mačaka, 6 nimfi i pripitomljava vranu!

„Već 12 godina se bavim kozmetikom, iako mi je velika želja bila biti veterinar, no onda sam sa 17 godina krenula ići na noktiće i sviđalo mi se to. Onda sam doma radila sebi i prijateljicama nokte i shvatila da već imam svoj biznis. Žene su ponekad sretnije s lijepim trepavicama i novim noktima nego s novim autom. Volim uljepšavanje, iako sam više sportski tip, ali mislim da cura ipak mora biti malo dotjerana“, kaže Nikita koja priznaje da je u životu imala razdoblje kad se borila s nakupljenim kilogramima.

„Imala sam fazu kad sam imala 90 kilograma, bila sam buhtlica. Onda sam shvatila da se ne osjećam dobro i ne izgledam dobro, ulovila sam se treninga, zumbe, crossfita… Skinula sam velik broj kilograma i shvatila da se fizički i psihički dobro osjećam“, otkriva Nikita kojoj je sada važno pronaći ravnotežu u prehrani i treningu, no na svojoj se večeri neće štedjeti.

Iako je rođena u Kanadi, Nikita se sa 7 godina preselila s obitelji u Lovran pa se jednog dana možda planira ondje i vratiti.

„Mislim da je život u Kanadi opušteniji i da je drugi svijet, razmišljam vratiti se tamo jednog dana“, kaže Nikita koja će danas gostima pripremiti jela koja ona inače voli jesti, no nisu nužno tradicionalna.

Što će Nikita pripremiti svojim gostima, hoće li to biti neki kanadski specijaliteti ili nešto potpuno drugačije – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!