Ostani doma
Ljubica ističe: Pobjeda mi apsolutno nije bitna, a najviše sam se sprijateljila s Mirom
RTL

Večeras kuha Ljubica

Ljubica ističe: Pobjeda mi apsolutno nije bitna, a najviše sam se sprijateljila s Mirom

Simpatična Medulinka prijavila se u 'Večeru za 5 na selu' isključivo zbog znatiželje i druženja, a večeras će goste pokušati oduševiti svojim specijalitetima za deset!

Današnja domaćica je 44-godišnja Ljubica Siljan koja dolazi iz Pule, no rođena je u Medulinu. Za sebe kaže da je druželjubiva, vesela, vedra i komunikativna osoba koja jako voli kuhanje i nove izazove u životu, pa je 'Večera za 5 na selu' bila logičan izbor za nju.

„Prijavila sam se čisto iz znatiželje da vidi  kako je to kuhati pred kamerama. Pobjeda mi apsolutno nije bitna, bitno mi je društvo i da upoznam ludu ekipu, da ostanemo u dobrim odnosima i da pronađem neki dobar recept“, ističe Ljubica koja će večeras ugostiti protukandidate u Medulinu, iako trenutačno živi u Puli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Ja sam Medulinka, tu sam živjela, išla u srednju školu, kupala se, išla u disko, upoznala svog supruga, udala se i otišla u Pulu. No Medulin mi se jako sviđa i zato smo tu napravili kuću za odmor“, objašnjava Ljubica koja je sa svojim suprugom već 22 godine u sretnom braku i imaju dvoje djece.

„Imam super supruga koji isto voli kuhati kao i ja. Upoznali smo se u kafiću i on me osvojio. Došao je do mene i pitao me za spoj i to je to. Imao je BMW, a žene padaju na BMW!“ kroz smijeh se prisjeća vesela Ljubica.

Kada je riječ o ovotjednoj ekipi, današnja domaćica ističe da se sa svima sprijateljila, a posebno s Mirom, s kojom će se sigurno nastaviti družiti i nakon emisije.

„Ekipica je dosta dobra, simpatična, a Vid nam je strašan, baš je komičan. Imamo i dvije mlade cure, pred njima je još neki period da nauče kuhati, no voljela bih nešto naučiti od Maje jer se bavi zdravom prehranom. Mislim da je ovo najbolja ekipa dosad!“ ističe Ljubica pa nastavlja: Gospođa Mira mi je super, kod nje je – što na umu, to na drumu, a i ja sam takva. Dobro smo se uklopile, vrijedna je žena i mislim da od nje mogu puno naučiti. Jako smo se sprijateljile i družit ćemo se i dalje.“

Kakvu će večeru Ljubica pripremiti svojoj simpatičnoj ekipici i koje će ocjene dobiti – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!