Ostani doma
Mira Ljubicu nagradila desetkom, a Vid oduševljeno priznao: 'Glavno jelo me je pogodilo u dušu, tu sam doma!'
RTL

Prešla u vodstvo

Mira Ljubicu nagradila desetkom, a Vid oduševljeno priznao: 'Glavno jelo me je pogodilo u dušu, tu sam doma!'

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' kuhala je Ljubica Siljan iz Medulina koja je s roladom za predjelo i desert te malo žilavijom divljači u glavnom jelu uspjela zaraditi najviše bodova u ovom tjednu.

Domaćica Ljubica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila raznim domaćim aperitivima, nakon čega im je ponudila predjelo zanimljivog imena – Žirafin vrat.

„Kad sam pogledala, pomislila sam – što je ovo?“, komentirala je Mira koja je očekivala nešto dugačko na tanjuru, a bila je servirana narezana rolada punjena sirom, šunkom, jajem i krastavcima. Svi su pohvalili okus rolade, a Mira je dodatno pohvalila trud domaćice da napravi sama tijesto za roladu: „Meni je bitno da je Ljubica sve sama napravila i da je sve njezino i domaće!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Miri je bilo jako bitno da je ona sve to sama napravila, iako krem sir sigurno nije Ljubica pripremila, ali briga me. Što Miru veseli, neka veseli Miru“, zaključio je komičar Vidmarijo koji se posebno razveselio kad je na stol stiglo glavno jelo – domaći njoki s gulašom od divljači.

„Glavno jelo me je pogodilo u dušu, tu sam doma. Nije bilo nikakvih kerefeka, baš pravo domaće kako treba biti. Toliko mi je bilo dobro da sam još uzeo za doma“, priznao je Vid, dok Barbara nije bila zadovoljna s mesom: „Okus jela nije bio loš i njoki su bili super, ali meso je bilo stvarno žilavo…“

Za desert Ljubica je poslužila roladu od čokolade i kokosa koja je svima bila ukusna i nisu imali previše zamjerki na desert. Kraj večeri obilježili su pokloni i harmonikaši te pjesma i ples.

U veselom tonu gosti su krenuli na ocjenjivanje, Vid je Ljubici dao ocjenu 9 zbog prefinog glavnog jela, Barbara joj je također dala 9, no njoj se nije svidjelo meso u glavnom jelu.

Mira je bila posebno darežljiva pa je Ljubici dala desetku jer joj je sve bilo super, a Maja ju je ocijenila osmicom. Tako je Ljubica ukupno zaradila 36 bodova i time prešla u vodstvo.

Znači li to da se već može nagađati tko je pobjednik ovog tjedna ili će Mira sutra iznenaditi svojom večerom i rezultatom – pogledajte u petak u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!