Ostani doma
Iva oduševila večerom – od jela do atmosfere sve je bilo odlično: 'Profesionalno, božanstveno, deset plus'
RTL

Prešla u vodstvo

Iva oduševila večerom – od jela do atmosfere sve je bilo odlično: 'Profesionalno, božanstveno, deset plus'

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se okupila u Kutini kod najmlađe domaćice tjedna Ive Mikulete, koja je svojim specijalitetima osvojila nepca protukandidata i dobila visoke ocjene.

Simpatična Iva zaista se potrudila oko pripreme večere pazeći na svaki detalj – od spremanja ukusnih jela i dekoracije do veselog iznenađenja za kraj. Već po samom dolasku na večeru gosti su primijetili kako je domaćica opuštena i vesela pa se takva atmosfera nastavila kroz druženje. Iva je za predjelo ponudila Moslavačke vanjkuše – punjene jastučiće omotane špekom.

„Izgledalo je zanimljivo jer tako nešto još nisam jeo“, pohvalio je Ivan te su svi komentirali dekoraciju jela i dobar okus.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za glavno jelo poslužila je punjeno meso s roladicom od krumpira, koje je opet dobilo same pohvale za prezentaciju, ali i okus.

„Primamljivo, lijepo dekorirano na tanjuru, posloženo, baš profesionalno. A okus jela je bio božanstven!“ kazao je Mihael, kojeg su za stolom hvalili da izgleda kao holivudski glumac Bradley Cooper.

Nakon što je domaćica poslužila desert moslavački Bradley Cooper bio je oduševljen slasticom: „Izgleda za deset plus!“ rekao je Mihael, a Anici su bila puna usta okusa pa izgleda da je Ivin desert od čokolade i maline bio pun pogodak. Za kraj večere domaćica je začinila atmosferu tamburašima, a onda su krenuli pjesma i ples do kasnih sati. Veselu zabavu na kratko je prekinulo ocjenjivanje, a visoki bodovi bili su u skladu svega onoga što su kandidati komentirali tijekom večere.

„Moja ocjena je deset jer mi je sve bilo prelijepo, odlično!“ pohvalila je Anica, a desetku joj je dao i Mihael. Ivan je Ivi dao ocjenu 9 zbog suhe rolade od krumpira, a Dean joj je dao ocjenu 7 jer mu se nije svidio koktel uz desert. Tako je Iva ukupno zaradila 36 bodova i prešla u vodstvo.

Hoće li Iva ostati na prvom mjestu ili će sutra Mihael gostima pripremiti bolju večeru – pogledajte u srijedu u 20.15 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!