Ostani doma
Večerašnji domaćin Ivan: 'Otac sam četvero djece i najsretniji sam kad se igram s njima'
RTL

TATA OD FORMATA

Večerašnji domaćin Ivan: 'Otac sam četvero djece i najsretniji sam kad se igram s njima'

Ivan Modrić dolazi iz mjesta Bunjani kod Križa, ima 42 godine i keramičar je po zanimanju. Ponosan je otac četvero djece, a kulinarstvo je njegova velika ljubav.

„Lijepim pločice, kupaonice, adaptiram stanove... građevinski dio unutarnjeg uređenja“, kaže Ivan koji je u 'Večeru za 5 na selu' nije prijavio sam. „Prijavio me kolega i evo me, tu sam.“

Ivan otkriva kako preferira domaću hranu, a svojom najvećom kulinarskom vrlinom smatra to što voli isprobavati nove stvari, dobar je sa začinima i s mesnim jelima, a obitelj je uvijek najvažnija pomoć u svemu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Imam svoje imanje, svinje i piliće za vlastite potrebe, za neki roštilj, ražanj... žena mi pomaže, klinci koliko stignu i kad nisu u školi zato što bez njih ne bih mogao to sve. Imanje je ogromno, ima jako puno posla što se tiče košnje i svega tako da sam ne bih mogao nikako sve to. Otac sam četvero djece i najviše vremena volim provoditi s njima igrajući se... Malo im dajem neke savjete, neka se uče malo raditi i steknu radne navike pa da se osamostale za život“, iskren je Ivan koji bi volio imati još djece.

Kakav je jelovnik pripremio za svoje goste te hoće i večeras biti glavni zabavljač ili će ga uhvatiti trema - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!