Ostani doma
Anica poslužila večeru po domaći, a Mihael i Dean kritizirali: Nehigijenski i neprimjereno za ovu prigodu!
RTL

Joj Ano, joj Anice…

Anica poslužila večeru po domaći, a Mihael i Dean kritizirali: Nehigijenski i neprimjereno za ovu prigodu!

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se lijepo častila i dobro zabavila kod vesele umirovljenice Anice Petković, ali to nije bilo dovoljno da pređe u vodstvo.

Po dolasku na Aničino imanje, kandidati su uočili kako domaćica dobro izgleda te ih je dočekala vrlo opušteno.

„Prilazimo Anici i vidimo savršenog komada! Zgodna, nasmijana i vesela…“ nabrajala je Iva, a ona joj je ekipa zapjevala prigodnu pjesmu: „Joj Ano, joj Anice…“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veselim tonom su nastavili dalje prema stolu, gdje im je na velikom ovalnom pladnju ponudila razne slavonske delicije.

„Predjelo je izgledalo fantastično i okusom je bilo fantastično, nemam zamjerki“, kazala je Iva, dok su Mihael i Dean domaćici zamjerili to što je svatko sa svojim priborom morao uzeti narezak i kiflice s pladnja.

„Apsolutno nehigijenski jer svojim vilicama svi uzimamo s pladnja“, rekao je Dean, a Mihael je komentirao: „Odlično za neka obiteljska druženja, ali ne i za ovakvu prigodu…“

Za glavno jelo Anica je ponudila pohanu zečetinu i junetinu u umaku od vina, a svi su komentirali da je porcija preobilna.

„Kad je glavno jelo stiglo na stol, pomislila sam – ajme, koliko mesa, ali okusom je bilo savršeno!“ pohvalila je Iva, dok je Mihaelu bilo na granici slanoće.

Kolač zvan Crna policajka bio je poslužen za desert, a njegovo ime je sve zainteresiralo: „Više volim plave policajke, nego crne“, našalio se Dean, no pohvalio je okus slastice, baš kao i Iva: „Desert mije bio perfektan!“

Kao iznenađenje na kraju večeri Anica je pozvala svirače pa se atmosfera dodatno ugrijala kad je Ivan na note harmonike ustao na stolac i krenuo plesati, a nakon plesa stigao je red i na ocjene.

„Desetka jer mi je sve bilo savršeno! Pozdrav teti Anici!“ kazala je Iva. Ivan je domaćicu nagradio devetkom, dok su joj Dean i Mihael dali ocjenu 7 zbog nedostatka pribora uz predjelo.

Tako je Anica zaradila 33 boda, što nije dovoljno za pobjedu. Sutra preostaje za vidjeti može li Ivan napraviti bolju večeru od Mihaela, a tko će biti pobjednik moslavačkog tjedna – pogledajte u petak u 20.15 sati na RTL-u!

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!