Ostani doma
Moslavačkog Bradleyja Coopera žene zasule porukama nakon 'Večere za 5 na selu': 'Bilo je i hrabrijih koje su čak i nazvale'
RTL

INTERVJU

Moslavačkog Bradleyja Coopera žene zasule porukama nakon 'Večere za 5 na selu': 'Bilo je i hrabrijih koje su čak i nazvale'

Pobjednik moslavačkog tjedna u intervjuu za RTL.hr otkrio je svoje dojmove o 'Večeri za 5 na selu', ali i novom nadimku koji je dobio...

Vezana vijest

Mihael živi sa sinom, a kći živi s bivšom suprugom (thumbnail)
VEČERA ZA 5 NA SELU Mihael otkrio kako to da sin živi s njim, a kći s majkom: 'Oboje djece prvo je bilo s mamom, ali...'

Mihael Ferk dolazi iz mjesta Repušnica pokraj Kutine, ima 42 godine i za sebe kaže da je vrlo komunikativna i vesela osoba. Osim što radi kao djelatnik na održavanju, ima i OPG.

Šarmantni Mihael, koji s bivšom suprugom ima dvoje djece, a otkrio je kako su ga upravo oni prijavili u ovaj show. Osim što je odnio pobjedu, Mihael je postao i popularan na društvenim mrežama, a ekipa emisije dala mu je nadimak 'moslavački Bradley Cooper'. A kako je tijekom 'Večere za 5 na selu' bilo govora o tome da moslavački šarmer završi u 'Ljubav je na selu', Mihael nam je otkrio nešto i o tome!

Jeste li očekivali pobjedu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želja za pobjedom bila je prisutna cijelo vrijeme. Ipak je to uz druženje glavni razlog natjecateljskog showa. Ali iskreno sam mislio da će pobijediti Iva.

Mislite li da ste nešto bolje mogli napraviti?

Iako neki misle da sam trebao reći što je za predjelo prije nego što sam im ponudio vino ili da sam trebao dodati više ulja u salatu, ja sam napravio onako kako sam u tom trenutku napravio i ništa ne bih mijenjao ili drugačije i bolje napravio.

Dobili ste tri desetke i jednu sedmicu, jeste li zamjerili Deanu tu sedmicu?

Očito su ove desetke dane s razlogom, kao i Deanova sedmica. Kriteriji za ocjenjivanje su različiti i ne zamjeram mu na tome.

Koja je vama večera bila najbolja i zašto?

Ako se tu misli na hranu, onda je to definitivno Ivina večera, a što se tiče atmosfere, teško mi se odlučiti između Aničine i Ivanove večere.

Jeste li ostali u kontaktu s ostalim kandidatima nakon showa? Razmjenjujete li recepte?

Sa svim sam kandidatima ostao u kontaktu. Razvila su se tu prava prijateljstva. Čujemo se i družimo kada god zbog obaveza uhvatimo priliku. Evo, zadnje što smo se svi petero našli bilo je kod Anice na njezinu imanju za Svetu Anu.

Prozvali su vas moslavačkim Bradleyjem Cooperom, je li vam to imponiralo?

Hahaha… moslavački Bradley Cooper. Naravno da mi imponira, ali ja sam ipak samo moslavački Mihael Ferk.

Kako su djeca reagirala kad su doznala da ste vi pobjednik?

Bez Leonarde i Borne, ne bih ni bio u showu. Oni su moji najbolji kritičari za hranu i najvjerniji navijači. Premda su vjerovali u mene i moju pobjedu - oduševljenju, ponosu i sreći nije bilo kraja kada su čuli da sam zaista i pobijedio.

Jesu li vam se žene počele javljati putem društvenih mreža nakon prikazivanja emisije?

Lagao bih kada bi rekao da nisu. Instagram i Facebook su mi javni, a bilo je i hrabrijih koje su čak i nazvale.

Jeste li u međuvremenu možda našli djevojku?

Bilo je prilika u međuvremenu, ali trenutno je jedina žena u mom srcu moja kći Leonarda.

Jeste li se predomislili oko sudjelovanja u 'Ljubav je na selu'?

Razmišljao jesam, ali nisam se predomislio. Mislim da taj show nije za mene.

Biste li voljeli sudjelovati u nekom drugom RTL-ovu showu?

Naravno. Zašto ne?! Svaku priliku treba iskoristiti, pogotovo ako je riječ o emisiji ili showu, koja ne narušava integritet i dostojanstvo osobe.

  • Večera za 5 na selu - nova sezona

    kulinarski show - Hrvatska - 2021.

    Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!